REKLAMI GEÇ

Burak Çalık Samsunspor ile anlaştı

Burak Çalık Samsunspor ile anlaştı

Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan, ancak sezonun ilk yarısında yeteri kadar süre alamayan Burak Çalık ile yollar ayrıldı. Burak, Samsunspor ile anlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ocak 2020 Salı, 15:20

Yukatel Denizlispor’da yaprak dökümü sürüyor. Denizlispor yönetimi, takımın tecrübeli futbolcularından Burak Çalık ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Burak’un takımdan ayrılmasının ardından Yukatel Denizlispor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Takımımız oyuncularından Burak Çalık’la yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Oyuncuya kulübümüze bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz” denildi.

Burak Çalık, Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’e çıkmasında etkili olan isimlerden biriydi. Tecrübeli futbolcu 2018-2019 sezonunda Balıkesirspor’dan takıma katılmıştı.

Burak Çalık, 2011-2012 sezonunun tamamında, 2012-2013 sezonun da ilk yarısında Samsunspor forması giymiş, sakatlığı nedeniyle etkili olamamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..