REKLAMI GEÇ

Burak’ın hedefi büyük

Burak’ın hedefi büyük

Denizlispor’da vazgeçilmez olmak isteyen Burak Akyıldız, “İstikrar başarıyı getirir. Önümüzdeki sezon tüm maçlarda görev almak istiyorum. Hedefim Milli Takım” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Haziran 2008 Cuma, 00:00

2006 – 2007 sezonunda 3. lig takımı Aliağaspor’dan transfer edilen Denizlispor’un 23 yaşındaki 1.94’lük dev stoperi Burak Akyıldız, ligin bitmesinin ardından soluğu İzmir Aliağa’da yaşayan ailesinin yanında aldı. Ailesini, evini en çok da annesi Meryem Akyıldız’ın yemeklerini özlediğini dile getiren Burak, “Annemin yemekleri burnumda tütüyordu. Çok güzeller. Yiyorum, ama kiloma da dikkat ediyorum” dedi.

Yoğun geçen sezonun ardından ailesi ile hasret gideren Burak, bol bol dinlenirken, kitap okuyor, müzik dinliyor, film izliyor. Kısacası stres atıyor. Gelecek hafta yine ailesi ile birlikte Marmaris’te kısa bir tatil yapacak olan Burak, bu arada yeni sezona da hazırlanmayı ihmal etmiyor. Babası Kadir Akyıldız ve yine bir zamanlar profesyonel futbol oynayan ağabeyi Zafer Akyıldız nezaretinde tatilde de çalışmalarını sürdüren Burak, her gün idmanlarını aksatmadan sürdürdüğünü söyledi.

Yeni sezon için kendine büyük hedefler koyduğunu söyleyen Burak, “Denizlispor’a geldikten hemen sonra bir yıl Marmarisspor’da oynadım. Ardından Denizlispor’a döndüm. Bu sezon her türlü zorluğu yaşadım. Toplamda kupa maçları dahil 20 maçta formamı terlettim. Süper lig tecrübesi kazandığımı düşünüyorum. Bu sezon hedefim büyük. Bu yıl çok daha fazla çalışıp tüm maçlarda forma giymek ve başarılı olmak istiyorum” dedi.

Burak, “İstikrar, başarıyı da beraberinde getirecektir. Bu başarı ile A Milli Takım’a yükselmeyi istiyorum. Başarılı olursam Milli Takım kurmaylarının beni mutlaka çağıracaklarını biliyorum. Denizlispor’da başarılı olduktan sonrada inşallah üç büyük takımdan birinde forma giymek en büyük hedefim. Tek rakibim kendim. Ben iyi olursam her şey iyi olur diye düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..