REKLAMI GEÇ

BÜROKRASİYE DE GOL ATIYORLAR

BÜROKRASİYE DE GOL ATIYORLAR

Denizli Atatürk Stadı’nın ismi konusunda bir eğitim kurumu ile sponsorluk imzalayan Denizlispor, bürokrasiye takıldı ve değişen tabelalar indirildi. Yeşil siyahlı kurmaylar şimdi sorunu kökten çözmenin hesaplarını yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2019 Cuma, 11:34

Denizli Atatürk Stadı’nı her sezon öncesi bir yıllığına kiralayan Denizlispor, stadın ismini bir eğitim kurumuna satınca bürokrasi engeline takıldı.

Bir süre önce stat ismine Bahçeşehir Koleji’ni sponsor yapan ve 1,5 yıllığına sponsorluk anlaşması yapan Horozlara uyarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden geldi.

Denizlispor Kulübü’nün anlaşmasının sezon sonunda sona erdiği hatırlatıldı ve sponsor isminin kaldırılması istendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kenti ziyareti öncesinde de Denizli Atatürk Stadı’nın tabelası değiştirildi.
Soruna kökten çözüm bulmayı hedefleyen Denizlispor yönetimi bakanlığa kiralama sözleşmesi konusunda yeni bir talepte bulunarak bu sorunun üstesinden gelmeyi planlıyor. Bürokratik işlemlerin bugün sona ermesi ve yine sponsor isminin stat tabelasında yer alması bekleniyor. Yeşil siyahlı yöneticiler Mayıs ayında sona erecek kiralama sözleşmesini bir yıl daha uzatma talebinin iletildiğini kaydetttiler.
Diğer yandan bakım ve onarımı için yeşil siyahlı kulübe önemli ölçüde yük getiren Denizli Atatürk Stadı’nın kiralama prosedürü ve masraflarının giderilmesi için de farklı bir yol izleneceği kaydediliyor. Bundan sonra yeşil siyahlı kulübün hem stat kirasında hem de bakım ve onarımında bütçesini zorlamayacak bir yöntem üzerinde durulduğu ve kentin ileri gelenlerinin de bu yönteme sıcak baktığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..