REKLAMI GEÇ

Canpolat: Yeni sezona daha güçlü başlayacağız

Canpolat: Yeni sezona daha güçlü başlayacağız

Denizlispor yeni yönetimi Vali Hasan Canpolat’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Canpolat: Denizlispor’un yeni sezona daha güçlü başlayacağını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2007 Perşembe, 00:00

Denizlispor yeni yönetimi ile yeni sezona hazır. Geçtiğimiz hafta yaptığı olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyen Denizlispor, yeni sezona güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Denizlispor’un yeniden başkanı olan Ali İpek ve yeni yönetim Vali Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, Vali Canpolat’a üzerinde Hasan Canpolat yazan Denizlispor forması ile Denizlispor bayrağı hediye etti. Denizlispor’un yeni sezona yeni yönetimi ve güçlü kadrosu ile iyi bir başlangıç yapacağını söyleyen Vali Canpolat, “ Denizli’ye geldiğimde beni ilk karşılayan Denizlispor olmuştu. Denizlispor’un başarıları Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmiştir. Son dönemlerde yaşanan olayları artık geride bırakmak ve önümüze bakmak istiyoruz. Denizlispor yeni yönetimi ile yeni sezonda en güçlü takım olacağına inanıyorum. Denizli Denizlispor’la el ele yeni sezona damgasını vuran takım olacaktır ”dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek’de Denizlispor’a sahip çıkan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile Denizli Valisine teşekkür ederek: “ Denizlispor Denizli’nin yöneticilerinin desteği ile en iyi takım olacağıma inanıyorum. Bizlerde yeni yönetim olarak Denizlispor için elimizden geleni yapacağız. Herkesin desteğini ve Denizlispor’a sahip çıkmasını istiyorum dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..