REKLAMI GEÇ

ÇETİN: İCRA DOSYALARIMIZIN SAYISI 5-6’YA İNDİ

ÇETİN: İCRA DOSYALARIMIZIN SAYISI  5-6’YA İNDİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin kulübün mali yapısında önemli ölçüde düzelme olduğunu belirterek icra dosyalarının sayısını 5-6’ya kadar indirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2019 Cumartesi, 11:20

Denizlispor Başkanı Ali Çetin dünkü basın toplantısında kulübün mali yapısına ilişkin de önemli bilgiler verdi. Yeşil siyahlı kulübün mali yapısının giderek düzeldiğini kaydeden Başkan Çetin borcu 31 milyon lira olarak açıklarken destek olunması durumunda sezon sonuna sıfır borçla çıkabileceklerini kaydetti.

Daha önce kendilerine kredi vermeyen bankaların şimdi kredi vermek için kapıya dizildiklerini anlatan Başkan Çetin, “Geldiğimizde hesaplarımızda 400’e yakın icra vardı. Hiçbir hesabımızdan ne maaş ne personel maaşı, prim ödeyebiliyorduk. Sebebi de biz parayı yatırdığımız an hepsine icra el koyuyordu. Bir elinde para bir elinde işlem, 4-5 ay burada işlem yaptı arkadaşlarımız. Çok kolay değil. Burada çalışan 90-100 kişi var. Bunun yanında hocalarımız, futbolcularımız var. Şu anda icralık olan dosya 5 -6 tane kalmıştır. Bırakın bankaların bizimle çalışmasını çek yaprağı vermiyorlardı. İtibar fırıncının gözünde bile sıfırdı. Şu anda, bu yapılandırma değil özellikle söyleyeyim, devlet bankaları dahil tüm bankalardan 10 Milyon, 20 Milyon bize kredi teklif eden bankalar var. Dursun, bir gün lazım olur diye çalışması yaptırıyoruz. Faiz oranları da ciddi miktarda düştü. Bu güne kadar kredi almadık ama eğer alırsan faizini Kulübe ödetmeyiz, yönetim olarak biz karşılarız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..