REKLAMI GEÇ

Cihan Özkaymak iki yıl daha Denizlispor’da

Cihan Özkaymak iki yıl daha Denizlispor’da

Denizlispor iç transfere Cihan Özkaymak’a imza attırarak son verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Haziran 2015 Salı, 11:51

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştıktan sonra deneyimli hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını başlatan Denizlispor, iç transferde sona geldi. Genkov, Şevki Çınar, Fatih Çakır, Cem Tosun, Sercan Gezici ve Alperen Babacan ile sözleşmesi devam eden, Veli Acar, Mustafa Keçeli, Kazım Sarı, İsmailŞahmalı, Serkan Atak, Merk Çakar ve Şenol Akın ile de sözleşme yenileyen yeşil siyahlılar iç transfere Cihan Özkaymak’ı bugün yeşil siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalattı. Geçen sezonun son bölümünde gösterdiği performans ile teknik ekipten tam not alan başarılı futbolcu ile her konuda anlaşan yeşil siyahlıların bugün futbolcu ile iki yıllık söz kestiği öğrenildi.

DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI
Dış transferde Fransa’nın Nancy takımında forma giyen defans oyuncusu Joel Sami’yi renklerine bağlayan yeşil siyahlılar biri orta sahada pas trafiğini yönetecek biri de kanattan süratle top taşıyacak iki yabancı futbolcuyu daha takibe aldı. Görüşmelerini sürdüren Denizlispor, Galatasaray’dan Emre Can Coşkun’u da yeniden kiralamak istiyor. Bu futbolcunun kendi takımı ile kampa katılmasını bekleyen yeşil siyahlılar kalp sonrası Galatasaray’ın düşünmemesi durumunda Emre Can’ı tekrar kadroda görmek istiyor.

DEFANS SAĞLAMA ALINACAK
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak geçen sezon en büyük sıkıntıyı defansta yaşadıklarını söyleyerek bu alanın takviyelerle güçlendirilmesini istedi. Altıparmak yabancı alternatiflerin yanında yerli iki defans oyuncusu daha istedi. Altıparmak takıma bir de sol bek kazandırma düşüncesinde olduğunu belirtirken, “Hem bütçeyi hem dengeyi bozmadan transfer yapmak istiyoruz. Takım daha da güçlenecek. İç transferde firesiz anlaşma sağladık. Takımın iskeletini koruduk. En büyük avantajımız çekirdek kadroya sahip oluşumuz olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..