REKLAMI GEÇ

BAŞKAN URKAY DAHA İLK MAÇTA HAKLI ÇIKTI!

BAŞKAN URKAY DAHA İLK MAÇTA HAKLI ÇIKTI!

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay daha bir ay önce Şevki Çınar’a işaret etmiş ve ‘Bu futbolcuyu iyi izleyin. Denizilspor’un yıldızı olacak” demişti…

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ağustos 2013 Salı, 13:35

Denizlispor’un evinde 1461 Trabzonspor’u 2-0 yendiği karşılaşmada galebiyet ve alınan 3 puandan çok yeşil siyahlı altyapıdan yetişen Şevki Çınar’ın attığı gol konuşuluyor. Altyapısından nice başarılı yıldızlar yetiştiren Denizlispor’un son gözdesi olan Şevki Başkan Süleyman Urkay’ın gözünde ayrı bir yere sahip.

Başkan Urkay, Ramazan’ın son günlerinde basın mensuplarının da katıldığı bir iftar yemeği düzenledi. Bazı yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı yemekte ağırlıklı olarak Denizlispor konuşulmuştu. Gazetecilerin oluşturulan kadroya ilişkin değerlendirmelerini alan Urkay, takımın son durumunu, yapılmasını düşündükleri takviyeleri uzun uzun anlatmış, şikayetlerini de paylaşmıştı.

Yemek sona ermiş, masalar birleştirilmiş geç saatlere kadar süren koyu bir sohbet başlamıştı. Başkan Urkay sağ tarafındaki gazetecilerden başlayarak sırasıyla ortamda bulunan herkese şu soruyu yöneltti: “Sizce bu yıl takımda öne çıkacak isim kim olacak?”…

Sırasıyla herkesin yanıtladığı bu soruya yöneticiler bile Şevki Çınar yanıtını vermedi.  Başkan Urkay herkesin görüşünü dinledikten sona Şevki’nin ismini söyledi ve “Bu çocuğu çok dikkatli izleyin” dedi. Hatta bu sırada İkinci Başkan Hikmet Çelikkol de Şevki’yi bir an için unuttuğunu yıldız adayları arasında olduğunu söylüyordu.

Henüz 18 yaşındaki futbolcuyu altyapıdan beri tanıyan, ona destek ve moral veren ve ilk kez profesyonel yapan Urkay, “Şevki’ye çok güveniyorum. Formayı hocasından alacağına inanıyorum. Çok iyi bir oyuncu birkaç yıl içinde tüm kulüpler oyuncumuzun peşine düşecektir” dedi.

Yeşil siyahlıların 1461 Trabzonspor maçında Şevki’nin golüne hiç kuşkusuz en çok sevinen isim de Urkay oldu. Hatta gözyaşlarını tutamadı.

O geceki sohbette Kaleci Ozan Evrim Özenç’in ismini veren tek kişi ise denizlisporhaber.com Yayın Yönetmeni Selami Aydın olmuştu. Görev aldığı iki maçta da takımına büyük katkı koyan Ozan da Şevki kadar kamuoyunun takdirini toplamayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..