REKLAMI GEÇ

DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü dünkü çalışma öncesi açıklamalarda bulundu. Taraftara teşekkür eden Özköylü, “Biz iyi bir takımız, daha iyi bir takım olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ağustos 2018 Çarşamba, 11:57

Denizlispor’da A. Demirspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü dünkü çalışma öncesi ­gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazişehir maçında kazanmayı çok istediklerini fakat şanssız bir golle kaybettiklerini anlatan Özköylü,  “Kazanmayı çok istemiştik. Gereken mücadele ve oyunu da ortaya koymuştuk ama çok şanssız bir golle sahadan puansız ayrıldık. Çok üzüldüğümüzü söyleyebilirim” dedi.

TAKIMIN COŞKUSU MEMNUN ETTİ
Takımın ortaya koyduğu futbol ve isteği öven Özköylü; “Ortaya konan oyun ve mücadele, takımın sahadaki coşkusu bizi de taraftarı da çok mutlu etti. Taraftarın maçtan sonraki o güzel tepkisi bizim adımıza çok önemliydi. Çünkü biz bu maçta bir şeyleri kazanmayı hak etmiştik. Puan kazanamadık ama taraftarımızın kalbini kazandık. Onların alkışı bu takıma moral verdi. Keşke kazansaydık ama olmadı. Artık önümüze bakacağız. Bu hafta kaybettiğimiz maçın telafisini Adana Demirspor deplasmanında arayacağız” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZ VAR
Bazı oyuncuların hazır olmadıklarını kaydeden teknik patron Osman Özköylü, “Yüzde 100 ile bizimle çalışmayan arkadaşlarımız var. Oynadığımız Gazişehir takımı bize göre çok daha hazırdı. Kadrosunu daha ilk kamp gününden oturtmuş. Maça tam anlamıyla hazırlanarak çıkmış. Kulüp yapısı ve ekonomik durumu son derece iyi olan bir takım. Onların 2 oyuncuya verdiği parayı biz 5 oyuncuya veriyoruz. Böylede aramızda farklar vardı. Önemli olan oyuncuların sahada oynadığı futboldu. İlerisi için çok umutlandık. Her zaman söylüyorum, bizim için ilk 4-5 hafta çok önemli. Eksiklerimizi tamamlamak, hem fiziksel hem de taktiksel anlamda istediğimiz takımı oluşturabilmek için zamana ve sabra ihtiyacımız var. İlk maçta ortaya konan oyun ve mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz”  dedi.

TRANSFER YAPILMALI
Eksik bölgelere takviye yapılması gerektiğinin altını çizen Özköylü, “Forvet transferini gerçekleştiremeyerek önemli bir hata yaptık. Belki de bizim maçta çok iyi kullanabileceğimiz iyi bir forvetimiz olsaydı, diğer oyuncularımıza daha fazla yardım edebilirdi. Ortaya da çok farklı bir sonuç çıkabilirdi. Bu eksiklerimizi mutlaka tamamlamamız lazım. Ülkede son dönemde yaşanan ekonomik problemler, döviz kurlarının çok yukarılara çıkması, işimizi daha da zorlaştırdı. Öyle ya da böyle bu takımın ihtiyacı olan oyuncuları takıma kazandırmak zorundayız. Eksik noktaları tamamladığımızda farklı şeyler olacak. Kibong’un, Mehmet Taş’ın ve Furkan’ın takıma katılmasıyla çok daha güçlü olacağız. Çok daha alternatifli bir takım olacağız. Şu an Burak Çalık tam anlamıyla forma giyemiyor. Tisdell sonradan katıldığı için hazır değil. Mehmet Akyüz’ü forvette kullanıyoruz ama onunda yeri orası değil. Bütün iyi niyeti ve gayretiyle mücadele ediyor. Bu kadar eksiğin içerisinde böyle bir durum bizi sıkıntıya sokuyor. Eksiklerimizi gidince daha iyi olacak. Olaya uzun vadeli bakıyorum. Lig 34 maçlık bir serüven. İleriki dönemde çok daha iyi, kaliteli futbol oynayan, seyircisini mutlu eden bir Denizlispor’un ortaya çıkacağını düşünüyorum” dedi.

FORVET LİSTESİ SUNDUK
Yönetim sunduğu bir forvet transfer listesi olduğunu ifade eden Özköylü, “ Bazılarıyla direkt, bazılarıyla menajerler aracılığıyla irtibat kurduk.  Yabancı transferler sıkıntıya girebiliyor. Oyuncular aldığı paraya bakıyor. Ama mutlaka bir yol kat edeceğiz diye düşünüyorum. Bu şekilde gitmez. O bölgeye net bir ihtiyacımız olduğu görülüyor. Kazanmaya başlayacağız ama önce eksikler giderilmeli.

Taraftarımızdan özür diliyorum. Maç sonu üzüntüyle yaptığım açıklamalarda maç içindeki desteği ve maç sonu takımı alkışlayarak sahadan uğurlamasını söylemedim. Buradan onlara teşekkür ediyorum. Çok büyük bir gösteri yaptılar. Oynadığı futbolun ödülünü verdiler. Onlarda bu desteklerini devam ettirecekler. Bizde onlara geri dönüş yapmak istiyoruz.

İlk milli maç arasında eksik kalanları hazırlayacağız. Ara dönemde Furkan ve Mehmet için burada alacağımız bir hazırlık maçıyla ya da U21 takımıyla yapacağımız antrenman maçıyla onları hazırlamaya çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..