REKLAMI GEÇ

DAYAT: SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM

DAYAT: SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM

Ev sahibi Gaziantep B.B.’nin 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2013 Pazartesi, 10:42

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, hedefi olan bir takım olduklarını belirterek “Sonuçtan memnunum. Hedefi olan bir takımız. Hedeflerimiz için mücadele edeceğiz” dedi. Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ise “Sonuçtan memnun değilim ama oyundan memnunum. Ancak futbolcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

VEDAT ÖZSOYLU: HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ

1-0’lık Denizlispor maçının ardından açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, “Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergiledik. Bulduğumuz 4-5 net pozisyonun 1’ini gole çevirdik. Hedefi olan bir takımız. Hedeflerimize ulaşmamız için daha iyi olmamız lazım” dedi.

SERDAR DAYAT: SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM

Maçın ardından yaptığı açıklamada sonuçtan memnun olmadığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, “Rakip iyi pas yaptı. Biz de risk almadık. Rakip takımı da bizim oyuncularımızı da gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Sonuçtan memnun değilim ama oyundan memnunum. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. İlerleyen haftalarda oturmuş bir takımın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..