REKLAMI GEÇ

Demirören söz verdi, tesisler bakıma alınacak

Demirören söz verdi, tesisler bakıma alınacak

TFF Başkanı Demirören yeşil siyahlı kulübün altyapı ve a takım tesislerinin bakımını üstlenecek…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2015 Cumartesi, 13:07

Denizlispor’un kanayan yarası, altyapı takımlarının kullandığı Zafer Katrancı Tesisleri ve a takımın kullandığı Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri bakıma alınacak. Bakımın tüm masraflarını ise Türkiye Futbol Federasyonu üstlenecek.

Bu sözü bizzat TFF Başkanı Yıldırım Demirören verdi. TFF seçimleri öncesinde Denizlispor delegasyonunun da desteğini alarak tek liste ile seçime giden ve güven tazeleyen Demirören, eski başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun talebi doğrultusunda her iki tesisin de bakımını yapacağının sözünü verdi.

Demirören Haluk Ulusoy Tesisleri’nde antrenman sahasının tüm zeminini yenileyecek. Ayrıca tesisteki bazı eksikleri de tamamlayacak. Uzun süredir yeşil siyahlı kulübün kullandığı tesis zemininin bakım zamanı da gelmişti.

Daha önceki federasyon başkanlarından Haluk Ulusoy’un önemkli ölçüde katkı koyduğu ve isminin verildiği tesis A Milli Takım çalışmalarına da ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmıştı. Dönemin TFF asbaşkanı Ali İpek’in girişimleri inşaa edilen tesis milli takım tarafındanr sadece bir kez kullanılmıştı.

Yeniden bakımı yapılacak tesisin milli takım tarafından daha sık kullanılacağı, özel ve hazırlık maçlarının bir kısmının Denizli’de oynanacağı da sözü verildi.

Diğer yandan altyapı takımlarının çilesi haline gelen Zafer Katrancı tesisleri de bakımdan geçecek. Halı zemini tamamen kullanılmaz durumda olan ve sakatlanmalara davetiye çıkaran tesisin soyunma odaları ve idare binası da baştan sona bakıma alınacak.

Denizlispor eski başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu bu konuya ilişkin, “Genel kurul öncesi federasyon başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldik. Kendisine özellikle her iki tesisin zemini konusunda sıkıntı yaşadığımızı söyledik ve yardım talep ettik. Bize zeminlerin yenileneceğine, tesislerin bakımının yapılacağına ilişkin söz verdi. Bu sözünün arkasında duracağına kuşkumuz yok.  Biz de konunun takipçisi olacağız. Özellikle altyapı tesislerin şiddetle bakıma ihtiyacı var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..