REKLAMI GEÇ

DENİZLİ ATTI ALTAY BAKTI: 4-1

DENİZLİ ATTI ALTAY BAKTI: 4-1

Yeşil-siyahlı ekip, Akhisar Belediyespor’dan sonra Altay’ı da mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Ev sahibi takımın golleri Emin, Ahmet Cebe, Koffi ve Youla’dan gelirken, İzmir temsilcisinin tek golünü Thernand kaydetti.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Eylül 2010 Pazartesi, 09:56

Bank Asya 1. Ligi’nde lider Denizlispor, Ege derbisinde Akhisar Belediyespor’dan sonra Altay’ı da yenerek puanını 13’e çıkardı: 4-1. Geçen hafta İzmir derbisinde KSK’yi mağlup ederek moral kazanan Altay ise beş puanda kaldı.

13. dakikada Ahmet Cebe sağdan sıfıra kadar indikten sonra ortaya çıkardı, Altay defansına çarpan top kaleye yöneldi, Ufukhan son anda meşin yuvarlağı çizgiden çevirdi.
21. dakikada soldan Murat Karakoç’un ortasında Koffi’nin sektirdiği topu önünde bulan Cenk Ahmet meşin yuvarlağı auta attı.
38. dakikada Murat Karakoç ceza sahasında Serdar’ı düşürünce hakem Özgüç Türkalp penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emin, takımını öne geçirdi: 1-0.
53. dakikada Mehmet Deliorman’ın kaptırdığı topu Emin, Ahmet Cebe’ye aktardı. Bu futbolcu ceza yayı üzerinden nefis vurdu: 2-0.
68. dakikada Emin soldan korner attı, gerilerden gelen Koffi kalabalığın arasından kafayı çaktı: 3-0.
80. dakikada Youla, Murat Akyüz’den aldığı topla ceza sahasına girip sert bir şutla skoru 4-0 yaptı.
87. dakikada kaleci Evren’i çalımlayan Burak’ın pasında Thernand’a kale ağzında topa dokundu: 4-1.

Altay’a taşlı saldırı
Ege derbisini izlemek için Altaylı yaklaşık 250 taraftar, Denizli’ye gelirken, stat önünde tatsız olaylar yaşandı. Bir grup Denizlili taraftarın Altay otobüslerini ve özel araçlarını taşlaması yüzünden tansiyon yükseldi. Altaylı bazı taraftarlar da otobüslerden inip Denizlilere taşlarla karşılık vermek istedi. Polis olayları önlerken biber gazı kullandı.

Denizlispor yönetiminin bilet fiyatlarını düşük tutmasına rağmen, Ege derbisinde tribünler dolmadı. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mehmet Salih Erdoğan’ın yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi de maçı izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..