REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Atik’ten Denizlispor’a destek

Denizli Valisi Atik’ten Denizlispor’a destek

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Sever ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Haziran 2020 Cuma, 16:19

Vali Atik, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Denizlispor taraftarı olarak Beşiktaş camiasına başarılar diledi.

Ziyarette dernek başkanı Bora Sever’in 61 numaralı ve üzerinde Ali Fuat Atik yazılı Beşiktaş formasıyla çekilen fotoğrafı paylaşan Atik, “Denizli Valisi olarak elbette ki Denizlispor taraftarıyım. Hafta sonu oynanacak müsabakada rakibimiz olan Beşiktaş camiasına başarılar diliyorum. Denizli olarak misafirperverliğimizi göstereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Atik’in makamında, önceki gün Denizli’ye gelişinde Çardak Havalimanında Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in verdiği 61 numaralı ve üzerinde Ali Fuat Atik yazılı Denizlizpor forması dikkat çekerken, ilk ziyareti Yukatel Denizlispor’a yapan Atik, amatör takımlarda futbol oynadığını, spora aşık olduğunu belirterek, sporun kitleleri birleştiren, barış ve kardeşliği pekiştiren önemli bir faaliyet olduğunu kaydetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..