REKLAMI GEÇ

Recep’e Roda kancası!

Recep’e Roda kancası!

Denizlispor altyapısından yetişerek Fenerbahçe’ye transfer olan Recep Niyaz’a Hollanda7nın önemli ekiplerinden Roda kancayı taktı.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Ağustos 2013 Cumartesi, 11:45

SELAMİ AYDIN – U19 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında oynanan mücadelede üç gol ve bir de asist yapan Fenerbahçeli Recep Niyaz, Hollandalıları kendisine hayran bıraktı. Ülkenin önemli kulüplerinden Roda’nın yöneticileri hemen bu futbolcunun menajeri ile görüşerek, Recep Niyaz’ı takımlarında görmek istediklerini belirtti.

Fenerbahçe’nin de bir yıl kiralık oynatarak futbolunu olgunlaştırmasını istediği Recep Niyaz ile her konuda anlaşan Hollanda temsilcisi futbolcuya ilk 11’de oynama garantisi de verdi. Transferin önündeki tek pürüz ise Roda’nın Fenerbahçe ile anlaşamaması. Futbolcunun vitrine çıkmasını sağlayacak olan Roda kulübü, Recep’in bir başka kulübe transferi gerçekleşmesi durumunda komisyon istiyor. Fenerbahçe yönetiminin ise bu fikre sıcak bakmadığı belirtildi.

Futbolcunun babası Denizlispor eski yöneticisi İhsan Niyaz da Roda kulübü ile ilgili gelişmeleri doğruladı. İhsan Niyaz transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın onayını beklediklerini söyleyerek; “Recep’in bir Avrupa kulübünde oyununu ve kendini geliştirmesi bizim çok istediğimiz bir şey. Fenerbahçe’de bu sezon kadroya girmesi çok zor. O nedenle kiralanarak olgunlaşması sağlanacak. Bunun için yurt içi alternatifler de mevcut fakat bir Avrupa takımında oynaması daha iyi olacak. Bu konuda Roda kulübü istekli davrandı. Başkan Aziz Yıldırım onay verirse Recep Roda’ya kiralanabilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..