REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR 0 ÇAYKUR RİZESPOR 0

DENİZLİSPOR 0 ÇAYKUR RİZESPOR 0

Denizlispor, Çaykur Rizespor’u ağırladığı karşılaşmadan tek puan çıkardı 0-0. Yeşil siyahlılar maçın son bölümünde bir puana razı olurken maçın hakemi Suat Arslanboğa kararları ile yeşil siyahlı taraftarları çıldırttı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Nisan 2018 Cumartesi, 15:25

TFF 1. Lig’de Denizlispor sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Maça etkili başlayan yeşil siyahlılar ilk yarıda buldukları pozisyonları değerlendiremezken konuk ekip az adamla yakaladığı Denizlispor defansına zor anlar yaşattı. Maçın ilk yarısında iki net fırsatı harcayar Rizespor ikinci yarıda daha da etkili bir oyun ortaya koydu. Denizlispor devreden sonra rakip kaleye gitmekte zorlanırken ilk atağını ancak 75’nci dakikada yapabildi. Maçın uzatma bölümünde İsmail Haktan ile net bir fırsatı kaçıran Denizlispor sahadan tek puanla ayrıldı.

Bu maça atanması ile ciddi kuşkular uyandıran Eskişehir Bölgesi  hakemi suat arslanboğa da kararları ile Denizlispor taraftarını çıldırttı. Özellikle maçın ikinci yarısında yeşil siyahlıların rakip kaleye gitmesine engel olan Arslanboğa, sarı kartlarında da Denizlispor’a cömert davrandı. Faullerde sürekli Rizespor lehine düdük çalan Arslanboğa, taç atışlarının kullanılmasında da konuk ekibe imtiyaz tanırken Denizlispor’a sürekli yerinden kullanması uyarısında bulundu. Maçın ilk bölümünde yeşil siyahlıların ceza alanı içinde elle oynama itirazını da görmezden gelen hakem taraftarların tepkisini çekti.

DENİZLİSPOR 0 ÇAYKUR RİZESPOR 0

STAT: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Suat Arslanboğa (xx), Alpaslan Dedeş (xx), Candaş Elbil (xx)

DENİZLİSPOR: Zeki (xx), Alperen (xx), Taha Can xx (dk. 80 Taşkın x), Cenk (xx), Cihan (xx), Veli (xx), Burak xx (dk. 89 Barış x), Hasan (xx), Kappel (xx), Ziya (xx), Mehmet Akyüz xx (dk. 70 İsmail Haktan x)

ÇAYKUR RİZESPOR : Gökhan (xx), Orhan (xx), Ramos (xx), Saadane (xx), Mehmet (xx), Robin Yalçın (xx), Koray (xx), Galip xx (dk 77 Recep Niyaz x), Süleyman xx(dk. 83 Oğulcan x)  Samudio (xx), Muriç (xx)

SARI KARTLAR: Ziya, Cenk, Veli, Taha Can (Denizlispor)-Muriç, Koray (Çaykur Rizespor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

5′ Ziya’nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Gökhan, topu kornere çeldi.

7′  Mehmet’in sol kanattan ortasında arka direkte boş durumda topla buluşan Süleyman’ın volesi az farkla üstten auta çıktı.

40′ Galip’in kullandığı serbest vuruşta, penaltı noktası üzerinde Muriç’in kafa vuruşunda top yan direği sıyırıp, auta çıktı.

52′ Orta sahadan aldığı topla kale çizgisine kadar inen Süleyman, Muriç’i gördü, Muriç’in plase vuruşu üst direği sıyırarak auta çıktı.

60′ Defansın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Robin Yalçın, ceza alanı dışından sert vurdu, kaleci Zeki topu köşeden kornere çeldi.

75′ Sağ kanattan İsmail Haktan’ın ortasında Kappel’in kafa vuruşu az farklı dışarı çıktı.

90′ Kappel’den aldığı topla ceza alanına giren İsmail Haktan’ın karşı karşıya pozisyonda şutunu kaleci kornere çeldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..