REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR 0 GÖZTEPE 0

DENİZLİSPOR 0 GÖZTEPE 0

Yukatel Denizlispor dün akşam hazırlık maçında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil siyahlılar rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koysa da lig için yeterli görünmedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2019 Cuma, 09:55

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da tamamlayan Denizlispor kampın son gününde Göztepe ile bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.
Teknik Direktör Yücel İldiz maça Stachowiak, Lopes, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Zakarya, Aissati, Murawski, Sedat Şahintürk, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz ve Rodagella ile başladı. Yeşil siyahlılarda daha sonra Kibong, Muhammet Himmet, Asım Aksungur, Alihan Kalkan, Burak Çalık, Kerem Can Akyüz ve Oscar süre alan oyuncular oldu.

Göztepe ise Bastos, Murat Paluli, Alparslan, Cristian, Berkkan, Castro, Poko, Deniz, Halil, Serdar ve Eren Derdiyok ile maça başladı.

Her iki takımın da hazır olmadığının gözlendiği maçta yeşil siyahlılar defansta zaman zaman hatalar yapsa da ilk yarıda oyun üstünlüğünü rakibine bırakmadı. Maça geride bekleyerek başlayan ve hızlı hücumlarla rakip kaleyi zorlamaya çalışan Denizlispor’un topu sık sık Rodagella ile buluşturması etkili ataklara neden oldu.

Deneyimli golcü yakın mesafeden net bir fırsatı harcarken oyuna kenarda başlayan Mehmet Akyüz’ün gayretli oyunu dikkat çekti. Lopes’in de destek verdiği Akyüz rakibin sol kanadına zor anlar yaşattı. Orta alanda Recep Niyaz ve gerisinde oynayan Aissati’nin klasik pas alışverişleri ve set hücumlarını birlikte yönetişi topun yeşil siyahlılarda kalmasını sağladı. Zakarya kenarda başladığı maçta sık sık forvet pozisyonuna sokulda rakip kalede gol aradı. Yeni transfer oyunu ve gayreti ile beğeni topladı. Kısa süre önce kampa katılmasına rağmen Murawski de etkili olmayı başardı. Denizlispor’da Sedat Şahintürk gayreti ve mücadeleciliği ile öne çıkan isimlerden oldu. Oyuna sonradan giren isimlerden genç Asım Aksungur da dikkat çeken futbolculardan biri olmayı başardı. Genel olarak her iki takımın da hazır bir görüntü vermediği maçta Denizlispor’un biraz daha zamana ihtiyacı olduğu görüldü. Yeşil siyahlılar pozisyonlar bulduğu gibi kalesinde de pozisyon verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..