REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR 0 OSMANLISPOR 2

DENİZLİSPOR 0 OSMANLISPOR 2

Yeşil siyahlılar evinde Osmanlıspor’dan vurgun yedi, zirveyi rakibine bıraktı 0-2. Denizli Atatürk Stadı’nda etkili oynayan ve pozisyonları cömertce harcayan Horozlar konuk ekibin iki sayısına engel olamadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Şubat 2019 Pazar, 18:15

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor evinde Osmanlıspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Denizlispor, ilk yarıda rakip kalede etkili bir oyun ortaya koydu.
Topa daha çok sahip olan ve rakibi hataya zorlayan yeşil siyahlılar aradıkları pozisyonları bulsa da değerlendiremedi. Karşılaşmanın ikinci yarısına ise konuk ekip iyi başladı.
Osman Özköylü’nün öğrencileri topa daha fazla sahip olsa da yeşil siyahlı defansta boşluklar bulamadı. Buna karşın karşılaşmanın 55’nci dakikasında defansta kaptığı topu ayağından fazla açan Aissati’nin hatasını değerlendiren Hasan takımını öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra Denizlispor’un etkili oyunu Osmanlıspor’u bunalttı. Rakip kale önünde sık sık pozisyona giren Horozlar son vuruşlarda etkili olamadı. Özellikle maçın son bölümünde rakip kale alanında çok sayıda pozisyon harcandı. 90+5’te gelişen ani Osmanlıspor atağında ise Ayuk skoru ilan etti 0-2.

DENİZLİSPOR  0 OSMANLISPOR 2
STAT: Denizli Atatürk
HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
DENİZLİSPOR: Stackhowıak, Furkan, (90′ Seddar), Alperen, Oğuz, Kerem Can, Deniz, Aissaiti, Ziya (83′ Gökhan) Recep, Burak Çalık (70′ Kehinde) Mehmet Akyüz
OSMANLISPOR: Karcemarskas, Caner, Numan, Anıl, Muhammed, Lumanza, Hasan, Ayuk, Sinan (81′ Atakan), Burhan (87′ Beykan) Mertan (78 Magaye)
GOLLER: 55′ Hasan, 90+5′ Ayuk (Osmanlıspor)
SARI KARTLAR: Numan, Karcemarkas Anıl, Caner, Muhammed, Ayuk (Osmanlıspor) Recep (Denizlispor)

MAÇTAN DAKİKALAR:
19′  Hasan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde Anıl’ın yaptığı kafa vuruşunda  top yan direği sıyırarak auta gitti.
23′ Mehmet Akyüz’ün pasında ceza yayı üzerinde buluşan Deniz’in sert şutunu kaleci çıkardı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
35′ Aissaiti’nin pasında topla buluşan Mehmet Akyüz’ün ceza yayının solundan çektiği sert ve kavisli şut, az farkla yandan auta gitti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
47′ Ayuk’un ortasında Kerem Can’ın ortasında topu önünde bulan Hasan Kılıç’ın sert şutu, savunmaya çarparak kornere gitti.
55′ Ceza sahasında Aisssaiti’nin kaptırdığı topta oluşan karambolde topu önünde bulan Hasan sert vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1
59′  Ziya’nın ortasında arka direkte topla buluşan Burak Çalık, boş pozisyonda topu üstten auta attı.
dakikada Gökhan’ın kullandığı köşe vuruşunda Alperen’in kafa vuruşu kalecide kaldı.
90+5′ Denizlispor, köşe vuruşu kazandı. Tüm takımın gol için yüklendiği pozisyonda, Gökhan’ın etkili ortasında topu önünde bulan kaleci Stackhowıak’ın şutu üst direkten döndü. Dönen topta kontra atağa çıkan Osmanlıspor’da Ayuk, boş kaleye topu ağlara gönderdi: 0-2. Maç bu skorla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Mustafa   -  Bağlantı 25 Şubat 2019, 08:30

Mehmet akyüz 4 haftadir hic oynamiyor.burak calik gol kaciriyor yuzunde tebessüm yücel ildiz hatali zamaninda oyuna mudahale etmiyor oyun bitimine 5 dk kala degisiklik yapiyorr. Bu kadar isini gucunu birakan bu kadar seyirciye bunu yapmayin yazik olu

AHMET AY   -  Bağlantı 25 Şubat 2019, 08:27

devamlı maçları takip etmeye çalışıyorum ama şu aysatinin ne iş yaptığını anlayamadım. kaç maçtır hiç bir varlık gösteremiyor ama hoca hala onunla oymaya ısrar ediyor. ilk gölün hatasıda yüzde yüz onda çalım geççem derken topu kaptır golü yeeee.