REKLAMI GEÇ

Denizlispor, 2009-2010 sezonunu törenle açtı

Denizlispor, 2009-2010 sezonunu törenle açtı

Turkcell Süper Lig takımlarından Denizlispor 2009-2010 sezonunu Denizli Atatürk Stadı’nda düzenlediği bir törenle açtı.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2009 Pazar, 17:58

Açılış törenine Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar ve Yeşil-Siyahlı taraftarlar katıldı. Açılış törenine taraftarların fazla ilgi göstermemesi dikkat çekti.
Açılış töreni öncesi Denizlispor Başkanı Ali İpek, eski teknik direktör Ali Yalçın, Denizlisporlu eski futbolcular ve yöneticilerden oluşan beyaz ve yeşil veteran takımları gösteri maçı yaptı. Maç 3-3 berabere sona erdi.

Gösteri maçı sonrası törende Denizlispor’un yeni sezonda giyeceği formalar, manken ve futbolcularla beraber tanıtıldı. Açılışta konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, ” Göreve geldiğimizde teknik ve mali yönden yeni bir Denizlispor oluşturma sözü verdik. Yavaş yavaş bu sözümüzü tutuyoruz. Bugüne kadar çok zorluklar yaşadık. Bunları aşarken camianın büyük katkısı oldu. Çok şükür Denizlispor kendi ayakları üzerinde duran bir takım haline geldi. Denizlispor borç, haciz, icra safhalarını geçti. Şu anda piyasaya olan borcumuz 3 milyon TL. Bu süper ligde top oynayan bir takım için borç falan değil. İnşallah sezon sonunda kasasında para olan bir Denizlispor olacak.” dedi.

Törende konuşmasının ardından gazetecilerin Denizlispor’un bu sezon Sivasspor gibi başarılı olup olamayacağı şeklindeki bir soruyu İpek, “Bizim için kıstas yok. Denizlispor ilk 10’u zorlayan bir takım olacak. Hedefimiz o başka kıstasımı yok.” diye konuştu. Tören, alt yapı takımları ile Denizlispor teknik heyet ve futbolcular taraftarlara tanıtılmasının ardından TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor’la yapılan hazırlık maçıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..