REKLAMI GEÇ

Denizlispor 3-0’dan maç çevirip muhteşem bir galibiyete uzandı

Denizlispor 3-0’dan maç çevirip muhteşem bir galibiyete uzandı

Ligde kötü günler geçirmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek son 16’ya kalmayı başaran Altaş Denizlispor, koronavirüs nedeniyle birçok futbolcusundan yoksun çıktığı Bandırmaspor deplasmanında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. İlk yarısını 3-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Denizlispor, birbiri ardına bulduğu gollerle önce 3-3 beraberliği yakaladı. Denizlispor Bandırma deplasmanından altın değerinde 1 puan ile döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ocak 2022 Cumartesi, 16:20

Ziraat Türkiye Kupası’nda önemli bir sürprize imza atarak istanbul’da Galatasaray’ı penaltılar sonunda saf dışı bırakan Denizlispor, hafta içinde birbiri ardına gelen koronavirüs vakalarıyla sarsıldı.

Maçın ertelenme talebi kabul görmeyen Denizlispor, eksiklerle çıktığı maçın ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Maçın 22. dakikasında Hakan Çinemre’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen Denizlispor, 32. dakikada Doğan Can ve 35. dakikada Kerim Avcı’nın golleriyle soyunma odasına 3-0 geride gitti.

İkinci yarıda bambaşka bir görünüm ortaya koyan Denizlispor 48. dakikada Oğuz Yılmaz ile farkı ikiye indirdi. 51. dakikada sahneye çıkan İlhan Depe farkı bire indirdi, yeşil-siyahlıları umutlandıran golü kaydetti ve farkı bire indirdi.

Baskılarını artıran Denizlispor 65. dakikada Özer’in attığı golle eşitliği sağladı. Beraberlik sonrasında etkili ancak temkinli bir oyun ortaya koyan Altay Denizlispor’da maçın 90+6. dakikasında Ömer Şişmanoğlu sahne aldı ve Denizlispor’u 4-3 galibiyete taşıdı.

Maçın son anlarında başka gol olmadı, muhteşem bir geri dönüşe imza atan Denizlispor zorlu mücadeleyi deplasmanda 4-3 kazanmayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..