REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR 6 KARABÜKSPOR 0

DENİZLİSPOR 6 KARABÜKSPOR 0

Denizlispor şampiyonluk maçında Karabükspor’u 6-0’la geçti adını yıllar sonra süper lige yazdırdı. Yeşil siyahlılar ligin bitimine bir maç kala 69 puan topladı ve tarihinin en iyi derecesini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2019 Pazar, 19:03

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk maçında ligden düşen Karabükspor’u konuk eden Denizlispor maçı rahat kazandı 6-0.

Yeşil siyahlılar zayıf rakibi karşısında Kehinde’nin 2’nci dakikada attığı golle perdeyi açtı.

Yeşil siyahlıların nöbetçi golcüsü 34 ve 40’ncı dakikalarda iki gol daha buldu. İlk yarının son dakikasında Oğuz Yılmaz’ın şutunda direkten dönen topun kaleci Furkan’a çarparak gol olması ilk yarının skorunu belirledi 4-0.
Karşılaşmanın ikinci yarısında sayısız fırsata giren Denizlispor 74’te Burak Çalık ve 90’ncı dakikada kaptan Mehmet Akyüz’ün sayıları ile skoru belirledi 6-0.

DENİZLİSPOR 6 KARABÜKSPOR 0
STAT : Denizli Atatürk
HAKEMLER : Erkan Özdamar, Ömer Tevfik Özkoç, Emir Eray Eyisoy
ABALI DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Alperen Babacan, Deniz Vural, Aissati (Dk. 71 Burak Altıparmak), Oğuz Yılmaz, Mehmet Akyüz, Recep Niyaz (Dk. 64 Mbamba), Burak Çalık, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakcı, Kehinde (Dk. 66 Ziya Alkurt)
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Furkan Kaçar, Fatih Tultak (Dk. 58 Can Sıkılmaz), Abdullah Sezgin, Doğukan Sabih Toksöz, Sezer Gündüz, Toykan Topuz (Dk. 78 Berkay Yılmaz), Fatih Kızılay, Batuhan Kurt, Cihan Aydın, Arif Bostancı (Dk. 58 Oğuz Eken), Berk Kervankıran
GOLLER: Dk. 2, 34 ve 40 Kehinde, Dk. 44 Oğuz Yılmaz, Dk. 74 Burak Çalık, Dk. 90+2 Mehmet Akyüz (Abalı Denizlispor)
SARI KART: Dk. 57 Fatih Tultak (Kardemir Karabükspor)

HOROZ REKOR KIRARAK SÜPER LİG’E YÜKSELDİ
Denizlispor aldığı bu galibiyet ile puanını 69’a yükselterek bir puan önündeki Gençlerbirliği’nin ardından süper lige yükselen ikinci takım oldu. Yeşil siyahlıları haftalardır takip eden Hatayspor haftayı galibiyetle bitirse de 5 puanlık farkı eritemedi.
Denizlispor profesyonel liglerde yer aldığı tüm sezonlarda en fazla puanı bu sezon topladı. Daha önce 66 puan toplayan Horozlar bu rekorunu geliştirdi ve ligin bitimine bir maç kala 69 yaptı. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..