REKLAMI GEÇ

‘Denizlispor adına yakışanı yapacaktır’

‘Denizlispor adına yakışanı yapacaktır’

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Denizlispor-Beşiktaş maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Denizlispor tarihine bakıldığında, bu türlü maçlarda onurlu bir mücadele sergilediğimiz ortadadır” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Mayıs 2009 Salı, 17:25

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2008-2009 sezonunun son maçı olan Beşiktaş karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra, Denizlispor’un kendi evinde stressiz bir müsabakaya çıkacağını belirten Bakkal, “Takımın sahaya stressiz çıkması bize olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Denizlispor camiası bu karşılaşmada da kendisine yakışanı yapacak ve onurlu bir mücadele sergileyecektir. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Denizlispor tarihine bakıldığında, bu türlü maçlarda onurlu bir mücadele sergilediğimiz ortadadır” dedi.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

“Lig’de kalışımızı kutlayalım”

Maçın önemini bildiklerini belirten Bakkal, “Beşiktaş şampiyonluk yarışı içerisinde ve bu karşılaşma, ligin şampiyonunu belirleyecek kadar önemli. Biz de bu müsabakada ligde kalışımızı kutlamak istiyoruz. Bu nedenle; kader birliği yaptığımız tüm taraftarlarımızı Denizli Atatürk Stadyumu’na bekliyoruz” dedi. Turkcell Süper Ligi 34. hafta Denizlispor-Beşiktaş karşılaşması, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..