REKLAMI GEÇ

Denizlispor aidat istiyor

Denizlispor aidat istiyor

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada kulüp üyelerinin aidatlarını Şubat sonouna kadar ödemeleri aksi halde Mayıs ayında yapılacak genel kurulda oy kullanamayacakları bildirildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 18:26

Denizlispor Kulübü yazılı açıklama yaparak üyelerinden geçmiş dönemden kalan aidat borçlarını ödemelerini istedi. Kulüp aidat borçlarının ödenmemesi halinde üyelerin Mayıs ayında yapılacak genel kurulda oy kullanamayacaklarını açıkladı.

Açıklama şöyle: “Derneğe kayıtlı üyelerin ödeyecekleri aidat miktarı genel kurulca belirlenir. Ancak günün şartlarına göre aidat miktarının yeniden belirlenmesi için Yönetim Kuruluna yetki verebilir. Genel Kurul veya Yönetim Kurulu tarafından belirlenen aidat her yıl Şubat ayının son günü saat 17.00’ye kadar Kulüp Muhasebe servisine makbuz karşılığı veya Kulübün banka hesaplarına ödenebilir. Aidatını bu tarihe kadar ödemeyen üye, Olağan veya Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına katılamaz.” şeklinde alınan karar gereğince Dernek Üyelerimizin Dernek üyeliğinden kaynaklanan Üye aidat borcunu Şubat 2012 tarihinin son gününe kadar ödemelerini, ödemeyen üyelerimizin tüzük gereğince önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak olan Olağan Genel kurul toplantısına katılamayacağını tüm kamuoyunun bilgisine sunarız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..