REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Denizlispor, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Süper Lig’in 31. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, bugün yaptığı antrenman ile zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mart 2021 Salı, 18:34

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 31. haftasında, 21 Mart Pazar günü saat 16.00’da sahasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan idman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleşti. Futbolcular; ısınma koşuları ve istasyon koşularıyla antrenmana başladı. 5’e 2 ve dar alanda pas çalışmaları yapıldı. İdman, yarım sahada oynanan çift kale maçın ardından sona erdi.

Tedavileri devam eden Recep Niyaz, Fabiano Leismann ve Özgür Çek takımdan ayrı olarak bireysel çalıştı, Gaziantep FK maçının ardından dizinde ödem oluşan Ayman Ben Mohamed ise antrenmana katılmadı.

Gaziantep maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mustafa Yumlu ve Kubilay Aktaş ile kırmızı kart gören Özer Özdemir hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yeşil-siyahlılar, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın sabah saatlerinde yapacağı çalışmayla devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..