REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, kulübün 200 milyon lira borcu olduğunu, futbolcuları arayarak uzlaşma yoluna gittiklerini söyledi. ​​​​​​​

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, kulübün 200 milyon lira borcu olduğunu, futbolcuları arayarak uzlaşma yoluna gittiklerini söyledi. ​​​​​​​

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, teknik heyetten çalışmalarla ilgili sürekli rapor aldıklarını anlatan Uz, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını belirtti. Mehmet Uz, kulübün 200 milyon lira borcu olduğunu, futbolcuları arayarak uzlaşma yoluna gittiklerini söyledi. ​​​​​​​

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ağustos 2022 Pazartesi, 14:28

Futbolcularına güvendiğini vurgulayan Uz, “Hepsiyle bir aile ortam oluşturduk. İnşallah bunun sonucunu sahada alacağız. Yani her şeyimiz hazır” dedi.

Yeni sezon hedeflerine yönelik düşüncelerini dile getiren Uz, şunları kaydetti:

“Transfer yasağını kaldırmak için çalışmalar sürüyor. Kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Borç 200 milyon lira. Futbolcuları arayıp uzlaşma yoluna gidiyoruz ancak kimiyle ulaşıyoruz kimisiyle ulaşamıyoruz. Eğer kulübün borcunu kapatabilirsek iş adamları ve belediye başkanlarını da işin içine alıp kapanan yolları açacağız. Bir kulüp başkanı olarak takımın şampiyon olmasını herkesten fazla istiyorum. Ben şunu söylemek istiyorum. Biz takım olduk. Şehir ile bütünleştik. Her şeyimiz hazır. İnşallah bu sene de taraftarla birlikte hep beraber sahaya gelelim ve görelim. Ben istiyorum, tabi ki play-off oynayalım ve çıkalım. Bu sene en iyi sonucu almayı planlıyoruz.”

Uz, yeşil siyahlı oyuncu İsmail Aissati ile fazla ücret istediği için anlaşma noktasına bir türlü gelinemediğini belirterek şöyle devam etti:

“Aissati’ye bile imza attıramıyoruz. Gel anlaşalım diyoruz yanaşmıyor. 2 yıllık sözleşmesi var ama takımdan ayrı çalışıyor. Git gidiyoruz gitmiyor da. Ben dahil kimse Denizlispor markasından büyük değildir. Anlaşma yoluna gitmiyorsa yolu açık olsun.”

Öte yandan Denizlispor’da geçen dönem görev yapan ve ayrılan yöneticiler Taner Atilla, Recep Dayı, Ersen Kaplan ve İsmet Kaya’nın yerine Cemal Işık, Osman Toker, Osman Özdemir, Onur Kayhan ile Muhammet Kaplan geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..