REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkanı Urkay’dan çağrı

Denizlispor Başkanı Urkay’dan çağrı

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Yeşil-Siyahlı kulübü çok sevdiğini söyleyenlerin sorumluluk üstlenmesini beklediklerini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 14:41

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Süleyman Urkay, ekonomik yapılanmayı disiplin altına almaya çalışırken, transferde maliyeti düşük oyunculara yöneldiklerini, dar bütçeyle oluşan takıma güvendiklerini, ancak verim alamadıklarını söyledi. Mevcut kadroya güveninin devam ettiğini, ara transfer dönemine kadar toplayabildikleri kadar puan toplamaları gerektiğini söyleyen Urkay, “21 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda aday çıkmazsa, Denizlispor’u ortada bırakmama adına başkan adayı olurum” diyen Urkay, “Pahalı transferlerle iyi kadroyu biz de kurardık. Geçmişte büyük paralar harcandı, şimdi sıkıntısı yaşanıyor. Hala 4-5 sezon önce Denizlispor forması giyen oyuncuların borçları ödeniyor. Bu saatten sonra Denizlispor’da polemiklere, tartışmalara gerek yok. Bu kulübe sahip çıkmak isteyenler varsa çıksın ortaya. Denizlispor’un durumu ortada. Bu takımı çok sevdiğini iddia edenlerin göreve talip olmasını bekliyoruz. Herkes Denizlisporlu görünüyor ama iki sezondur Denizli Belediyesi dışında hiçbir yerden maddi-manevi destek alamıyoruz. Para diye kimsenin de kapısını çalmam. Yönetim değişmezse mevcut koşullarımızı zorlayıp, devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, takviyeler yaparız. Denizlispor’u düşürmeyiz” diye konuştu.

KATRANCI KABUL ETMEDİ

Bu arada, Denizlispor’un eski başkanlarından Zafer Katrancı’ya camianın önde gelen isimleri başkanlık teklifi götürdü. Katrancı, teklifi kabul etmedi. Yine eski başkanlardan Mehmet Özsoy ise, ağır borç yükü altında yönetime talip olmanın zor olduğunu söyleyerek, “Bana görev verilirse, ben bu takımı düşürmem. Ancak, ağır borç yükünün altına tek başıma giremem. Gelişmeleri bekleyip göreceğiz” dedi.

ADANASPOR MAÇI ANTALYA’DA

Denizli Atatürk Stadı sahasının bakımda olması nedeniyle, Denizlispor’un Pazar günü sahasında oynayacağı Adanaspor maçı Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Manavgat Evrenseki ile yarın (Çarşamba) Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda saat 14.00’te oynayacak olan Horoz’un, bu maça yedeklerin ağırlıkta olduğu kadroyla çıkması bekleniyor. Denizlispor’da sakat olan Simac, Bajram ve Fatih kupa maçı kadrosunda yer almayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..