REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR BÖYLE Mİ ANILMALI

DENİZLİSPOR BÖYLE Mİ ANILMALI

Denizlispor’da eski yöneticilerin şikayeti üzerine Başkan Ali Çetin ifadeye çağırıldı. Yeşil siyahlı kulüpte incelemeler de sürüyor. Camia, kulübün skandallarla anılmasından rahatsız.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2019 Perşembe, 12:58

Denizlispor’da sular durulmuyor. Yeşil siyahlı eski yöneticilerin şikayeti üzerine kulüpte inceleme başlatıldı ve Başkan Ali Çetin ifadeye çağrıldı.
Kulüpteki görüş ayrılıkları Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ve yönetici Hasan Önder’in istifaları ile başka bir boyuta taşınmıştı. Özpek ve Önder kulüpten alacaklarını istediklerinde Başkan Ali Çetin’in temlik sırasının gerisinde kaldıklarını gördüler ve yargıya başvurdular.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in bu aşamada kulüp gelirlerine 100 milyon liralık temlik koyduğu belirtildi.

Eski yöneticiler Özpek ve Önder; Çetin’in alacağının çok üstünde miktara temlik koyduğunu, kulübün geleceğini ipotek altına aldığını, uygulamanın yasal olmadığını iddia ederek Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundular.

Şikayetler kapsamında önce Denizlispor Kulübü inceleme altına alındı. Dernekler İl Müdürlüğü’nden iki uzman ve Vergi Dairesi’nden bir uzmanın katıldığı inceleme 2017 yılı sonrasındaki tüm kayıt ve hareketleri takibe aldı. Daha önce 2017 yılına kadar inceleme gerçekleştiren kamu görevlileri bu tarihten geriye gitme gereği görmedi.
Denizlispor Kulübü’ndeki inceleme sürerken Başkan Ali Çetin’in Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Hazırlık soruşturması yürüten Cumhuriyet Savcısı Onur Gül, Çetin’i ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeye çağırdı. Önceki gün iddialara ilişkin Başkan Ali Çetin’in ifadesi alındı.

HANGİ İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI?
Denizlispor eski yöneticileri Yasin Özpek ve Hasan Önder’in 100 milyon liralık temlik konusunun  dışında başka konularda da iddialarda bulunduğu ileri sürülüyor. İkilinin sponsor firma Yukatel’den gelen gelirin Başkan Ali Çetin’in hesabına aktarıldığı, bağış makbuzlarının kayıp olduğu ve kulüp adına kredi kullanılması gibi konularda iddiaları bulunuyor.

SKANDALLAR BIKTIRDI
Yeşil siyahlı camia ise gelişmelerden rahatsız. Kulübün sürekli skandallar ve sürtüşmelerle gündeme gelmesi camianın da sabrını taşırdı. Basın toplantıları basılan, protokol tribününde kavgalarla gündeme gelen, eski ve mevcut yöneticilerin birbirilerine ağır ithamlarda bulunması ve benzeri pek çok durum artık kentin tamamını rahatsız ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..