REKLAMI GEÇ

Denizlispor bugün Altay’ı konuk ediyor

Denizlispor bugün Altay’ı konuk ediyor

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor bu akşam İzmir temsilcisi Altay’ı konuk ediyor. Yeşil siyahlılar kazanarak rakipleri ile puan farkını açmayı planlıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2019 Çarşamba, 10:53

Spor Toto 1. Lig’de iyi bir çıkış yakalayan Denizlispor bu akşam saat 19:00’da İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmayı deneyimli hakem Sarper Barış Saka yönetecek.
Haftaya Denizlispor ile aynı puanda giren Gençlerbirliği evindeki maçta Boluspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 55’e çıkardı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Diğer Ankara temsilcisi Osmanlıspor ise Altınordu karşısında deplasmanda kazanarak Denizlispor ile puan farkını üçe indirdi ve üçüncü basamakta yer aldı. Her iki maçın skorunu takip eden yeşil siyahlılar için Altay karşısında kazanmak daha büyük önem kazandı. Rakipleri ile puan farkını korumak isteyen yeşil siyahlılarda Tahacan Velioğlu’nun dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kart cezasını tamamlayan Alperen Babacan takıma geri dönerken kaptan Mehmet Akyüz bu maçta kart sınırında oynayacak. Öğrencilerine bir hafta boyunca Altay’ı adeta ezberleten Teknik Direktör Yücel İldiz zorlu karşılaşmada galibiyet istiyor. Hafta içindeki idmanlarda öğrencilerinden maça konsantre olmalarını isteyen İldiz taraftarlara da çağrıda bulunarak takımı desteklemelerini istedi. Ligin bitimine 8 hafta kala hata yapmak istemeyen yeşil siyahlılarda yönetimden de taraftara çağrı geldi. Takıma sahip çıkmalarını skor ne olursa olsun 90 dakika takımı desteklemelerini isteyen yeşil siyahlı kurmaylar sezon sonunda şampiyon olacaklarını bir kez daha tekrar etti.
Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat da kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, “Hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefi gerçekleştirmek için Altay engelini geçmemiz gerekiyor. Her maçımız final” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..