REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Çaykur Rizespor maçına odaklandı

Denizlispor, Çaykur Rizespor maçına odaklandı

Süper Lig’de 28 Haziran Pazar günü deplasmanda Rizespor’la karşılaşacak Denizlispor’un teknik direktörü Bülent Uygun, “Denizlispor’umuzun gemisi limana en güzel şekilde, güvenli bir şekilde yanaşacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Haziran 2020 Perşembe, 10:06

Uygun, Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süresince iki oyuncunun takımdan ayrıldığını, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Beşiktaş ile yaptıkları maçta durum 1-1 iken hakem Mete Kalkavan’ın faullerini vermediğini savunan Uygun, ardından kalelerinde 2. golü gördüklerini kaydetti.

UYGUN: PUANLARLA DÖNECEĞİZ”
Uygun, bu haftaki rakipleri Çaykur Rizespor’un iyi bir takım olduğunu aktararak, şöyle konuştu:
“Onların da bulunduğu pozisyon itibarıyla yaşadıkları sendrom onları da çok etkilemiş durumda. Birbirlerinden yetenekli, kaliteli ve geniş bir kadroya da sahipler. Onlar için de zor bir maç olacak, bizim için de zor. Zaten saydım sakatları, bir de böyle kart cezalıları da üstüne binince bizim için tabii sürecin işlemesi zor geçiyor. Ama ben inanıyorum ki o süreç içerisinde biz elimizden geleni yapacağız ve Rizespor maçında Denizlispor’umuz olarak sahadaki oyun anlayışımızla puanlarla oradan dönmek istiyoruz.”

YUMLU: “KÖTÜ GİDİŞATTAN KURTULACAĞIZ”
Ligin devam ettiğini kaydeden Mustafa Yumlu, “Bu hafta gidip Rize’den puanlarla dönüp, içeride de Gaziantep FK maçını alıp ligde rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Biz futbolcular olarak her şeyin bilincindeyiz, farkındayız. Taraftarımızın panik yapmasına hiç gerek yok. Bu kötü gidişattan en kısa zamanda kurtulacağız” diye konuştu.
Çaykur Rizespor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Oscar Estupinan, “Ben burada çok mutluyum ama en önemlisi takım halinde sezonu iyi bitirebilmek, gerekli performansı verebilmek. Sonrasında zaten her şeye bakılır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..