REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR DA OSMANLISPOR DA O HAKEMDEN ŞİKAYETÇİ

DENİZLİSPOR DA OSMANLISPOR DA O HAKEMDEN ŞİKAYETÇİ

Denizlispor’un pazar günü evinde oynayacağı Osmanlıspor maçının hakemi belli oldu. MHK her iki takım için de iyi gelmeyen bir hakemi maça verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 14:27

Spor Toto 1. Lig’de haftanın en önemli maçı pazar günü Denizli’de oynanacak. Denizli Atatürk Stadı saat 16:00’da lig lideri Denizlispor ile ikinci Osmanlıspor maçına ev sahipliği yapacak. Hafta içinde Denizlispor yönetiminin yaptığı bir açıklamadan sonra tüm gözler Merkez Hakem Kurulu’na çevrilmişti. Yeşil siyahlı kurmaylar son dönemde Osmanlıspor yönetiminin sık sık TFF ziyaretleri gerçekleştirdiği yönündeki spekülasyonlara atıfta bulunarak “federasyon her kulübe karşı eşit mesafede durmalı” açıklaması yapmıştı.

İşte bu kritik açıklamanın gölgesinde Merkez Hakem Kurulu da son derece önemli olan bu maça süperlig hakemlerini atadı. Karşılaşmanın orta hakemi İstanbul Bölgesi’nden mühendis olduğu bilinen Volkan Bayarslan olarak belirlendi. Yardımcılıkları ise yine süperlig hakemleri Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık oldu.

İŞTE BAYARSLAN’IN KARİYERİ
İstanbul Bölgesi hakemi Bayarslan, kariyerinin 454’ncü maçına çıkacak. Orta hakem olarak ise 236’ncı kez düdüğü boynuna asıyor. Bu sezon 5 süperlig ve 5 Türkiye Kupası maçı yöneten Bayaslan 1. Lig’de de üç karşılaşma yönetti. Onun yönettiği maçlarda ev sahibi takımlar yüzde 44 oranında maçı kazanırken konuk ekibin galibiyet oranı da yüzde 32 olarak gerçekleşti. Maç başına 4 sarı kart gösteren Bayarslan yönettiği her 5 maçta bir kez kırmızıya başvurdu.

İKİ TAKIMA DA UĞURLU GELMİYOR
Deneyimli süperlig hakemi hem Denizlispor hem de konuğu Osmanlıspor için kötü bir tercih. Yeşil siyahlı takım Bayarslan’ın yönettiği 13 maçın 8’ini kaybederken sadece üçünü kazanabildi.
Osmanlıspor’un 5 maçını yöneten Bayarslan Ankara temsilcisine de uğurlu gelmedi. 5 maçta sadece bir galibiyet alabilen Osmanlıspor iki kez de berabere kaldı.

REHA ERGİNER’İ GÖNDERMİŞTİ
Denizlispor’un en son geçen yıl Şubat ayında oynadığı Eskişehirspor maçını yöneten Volkan Bayarslan, son düdüğü çaldığında yeşil siyahlılar teknik direktörünü kaybetmişti. Denizlispor evinde 2-0 kaybettiği maçtan sonra Reha Erginer görevi bırakmış yerine takımı ligde tutan teknik adam olan Fatih Tekke gelmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..