REKLAMI GEÇ

HOROZ, ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

HOROZ, ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Denizlispor, Elazığspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 12:15

PTT 1. Lig’de Antalyaspor deplasmanından eli boş dönen yeşil siyahlılar Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör Özcan Bizati önderliğinde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Bulgar futbolcu Andonov katılmadı.
Teknik Direktör Özcan Bizati’nin altyapıdan bazı oyuncuları da dahil ettiği çalışmalarda futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.
Antalyaspor maçını bir an önce unutup Elazığspor maçına odaklanmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Özcan Bizati, “Kendi evimizdeki Elazığspor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Taraftarlarımızdan da takıma destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
Antrenmanı izleyen yönetici ve başkan danışmanı Mehmet Ekizler “Elazığspor maçı her sonuca açık bir maç. İyi bir rakip ile karşılaşıyoruz. Hedefimiz 3 puan almak. Bunu başaracak gücümüz var. Moralimiz yüksek. Tek eksiğimiz taraftar, onları da maçta görmek istiyoruz” diye konuştu. Ekizler Antalyaspor maçında yaşanan hakem hatalarına ilişkin ise “Böyle gitmez. Hakemler sezon başından beri bildiğiniz gibi. Bu tür hakem hatalarına karşı çok üzülüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..