REKLAMI GEÇ

Denizlispor eski günlerini mumla arıyor

Denizlispor eski günlerini mumla arıyor

Ekonomik sıkıntılar, icralar, görev süresini tamamlayamayan yönetimler derken kent dışındaki Denizlispor algısı da değişti. Artık kimse bu kulüple çalışmak istemiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 16:48

Denizlispor özellikle PTT 1. Ligi’ne düştükten sonra görev süresini tamamlayamayan yönetimlerin istifaları, ekonomik sıkıntılar ve tesislere kadar uzanan haciz işlemleri ile sık sık gündeme gelmişti. Öyle ki; bu durum yeşil siyahlıların yıllardır yüksek irtifada seyreden imajını da yerle bir etti.

Takımdan ayrıldıktan sonra alacağını tahsil etmekte zorlanan futbolcu ve teknik personel sayısındaki artış hem futbolcuların hem de teknik adamların Denizlispor’un tekliflerini iki kez düşünmelerine neden oluyor.

Yeşil siyahlı yönetim bu sıkıntıyı Serdar Dayat’ın görevi bırakmasından sonra da hissetti. Teklif götürdüğü Hikmet Karaman, Yusuf Şimşek gibi hocalardan sonra Reha Erginer de Horozu geri çevirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet   -  Bağlantı 28 Eylül 2013, 23:48

eeee zamanında gsye sırtını yasladı bunlar.o zaman herkes demişti denizlispor iyi etmedi düşmesi yakındır diye.daha aşağılara düşecek emin olun.