REKLAMI GEÇ

Denizlispor evinde Manisa’ya kaybetti

Denizlispor evinde Manisa’ya kaybetti

Altaş Denizlispor, Galatasaray ve Bandırma galibiyetlerinin ardından evinde ağırladığı Manisa FK’ya 1-0 yenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ocak 2022 Cumartesi, 15:42

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyen ve son 16’ya kalarak Trabzonspor ile eşleşen Altaş Denizlispor, ligin de ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmış, ilk yarısında 3-0 geriye düştüğü Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında mucizevi bir geri dönüşe imza atarak 4-3 kazanmıştı.

Üst üste aldığı galibiyetler ile moral bulan Denizlispor, evinde ağırladığı Manisa FK karşılaşmasına da mutlak galibiyet için çıktı.

İLK YARI İSTEDİĞİNİ ALAMADI
Maça etkili başlayan, ancak rakip ceza alanında istediğini yapamayan Denizlispor, mücadelenin 22. dakikasında Gakpa’nın penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştü. İlk yarının kalan bölümlerinde Denizlispor’un çabası skoru değiştirmeye yetmedi, taraflar soyunma odasına konuk ekibin 1-0 üstünlü ile gitti.

İKİNCİ YARIYA HOROZ HIZLI GİRDİ
Maça olduğu gibi 2. yarıya da hızlı başlayan ekip ev sahibi Altaş Denizlispor oldu. Özellikle yan toplar ile rakip kalede etkili olmaya çalışan Denizlispor, ataklarını golle sonuçlandıramadı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki ekibin de gol çabaları sonuç vermedi, Altaş Denizlispor evinde Manisa FK’ya 1-0 yenildi ve üst sıralara tırmanma şansını kullanamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..