REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Galatasaray’dan çekinmiyor

Denizlispor, Galatasaray’dan çekinmiyor

Denizlispor, sahasında, yarın Galatasaray ile oynayacağı maçı kazanarak, moral motivasyonunu arttırmayı hedefliyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 31 Ocak 2009 Cumartesi, 01:00

Yeşil-Siyahlı ekibin kurmayları ve futbolcular, maça iyi motive olduklarını, hafta başından beri çok iyi hazırlandıklarını belirterek, kazanacaklarını iddia ettiler. Teknik Direktör Ümit Kayıhan, sekiz günde üçüncü maçlarını oynayacaklarını hatırlatarak, “İç sahada kaybetmeye tahammülümüz yok. Galatasaray’ı yenersek moral-motivasyonumuz artacak. Bu da rakiplerimiz olan Antalyaspor ve Konyaspor maçları öncesi bizim için çok iyi olur. Galatasaray iki haftadır hem ligde, hem kupada iyi gitmiyor. Bu maça daha iyi motive olacaklardır. Zor maç olacak. Bizim de kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeni transferler Bangoura ile Berberoviç’in performanslarını henüz tam olarak değerlendiremedik. Bu futbolcuları maç kadrosuna alıp almayacağıma maç günü karar vereceğim” dedi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin ise, son haftalarda başarısız sonuçlar aldıklarını, Galatasaray’ın gücünü değil, daha çok kendi performanslarının ne olacağını düşündüklerini söyleyerek, “Yenilgiye tahammülümüz yok. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız” diye konuştu.

Futbolcular umutlu

Denizlisporlu futbolcular da iddialı açıklamalar yaptı. Caner Celep, “Galatasaray’ın gücünü biliyoruz. Biz ligde iyi konumda değiliz. Hedefimiz kesinlikle üç puan alıp, tırmanışa geçmek” dedi. Çağlar Birinci ise, kötü gidişe Galatasaray galibiyetiyle “Dur” diyeceklerini söyleyerek, “Her maçımız final niteliği taşıyor. Bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Galatasaray’ı kesinlikle yeneceğiz” diye konuştu. Futbolculardan Fatih Yiğen, maça çok iyi hazırlandıklarını, mutlaka Galatasaray’ı mağlup edeceklerini söyledi. Kaleci Cenk Gönen ise, Galatasaray’da önemli futbolcuların bu maçta oynamayacağını, bu durumun kendileri için avantaj olduğunu kaydetti.

Selahattin ile İsmail de kadroda yok

Denizlispor’da sakat futbolcular İzzet ve Wescley’den sonra Kaptan Selahattin Kınalı ile genç futbolculardan İsmail Baydil’in de Galatasaray maçı kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Selahattin’in ve İsmail’in tam olarak iyileşmediğini, bu futbolcuları Galatasaray maçında oynatarak riske atmak istemediklerini söyledi. Denizlispor’da sakat futbolcu sayısı da Galatasaray maçı öncesi 4’e çıkmış oldu.

Stat kapıları 16.30’da açılacak

Saat 19.00’da başlayacak Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi Atatürk Stadı’nın kapıları saat 16.30’da açılacak. Maçın biletleri ise, maç sabahı saat 10.00’dan itibaren stat gişelerinden satılmaya başlanacak. Konuk takım Galatasaray taraftarına, kapalı tribün A üst kısmından 850 kişilik yer ayrıldı. Maçın biletleri kale arkası 15, maraton 35, kapalı tribün biletleri ise 60 TL’den satılacak.

800 polis, 150 özel güvenlik görevlisi görev yapacak

Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu, maçta 800 polis ile 150 özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesine karar verdi. Çevre illerden maça gelecek Galatasaray taraftarları için kentin girişlerinde arama yapılacak. İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, “Her türlü güvenlik tedbiri alındı. İki takım taraftarının da centilmenlik dışına çıkmamasını diliyoruz. Stat içinde görevli 850 polis ve 150 güvenlik görevlisinin dışında, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı 300 robocop asker de stat dışında hazır bulundurulacak. Eğer, ihtiyaç olursa askerler stada girecek. Umarım, istenmeyen olalar yaşanmaz, maç dostluk içinde geçer” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..