REKLAMI GEÇ

Denizlispor galibiyet peşinde

Denizlispor galibiyet peşinde

Pazar günü kendi sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan Denizlispor mutlak galibiyet peşinde. Denizlispor yönetimi ise Kayseri Erciyesspor maçının bilet fiyatlarını 1-2-3 TL olarak belirledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 15:29

Ligde son 6 maçta 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 19 puanda kalan Yeşil-siyahlılar, Kayseri Erciyesspor’u yenerek hem galip gelememe stresini üzerinden atmak, hem de düşme hattında bulunan rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak istiyor. Kart cezalıları İsmail ve Sacko’nun forma giyemeyeceği maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, futbolcuların istekli ve hırslı olması dikkat çekti.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kayseri Erciyesspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Mağlup oldukları maçlarda bile rakiplerine oranla daha iyi oynadıklarını ve gol pozisyonu ürettiklerini belirten Osman Özköylü, bunu skora yansıtmak zorunda olduklarını söyledi. Sakat oyuncuların iyileşmesiyle rahat bir nefes aldıklarını belirten Özköylü, “Pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zor maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Denizlispor Kayseri Erciyesspor maçının bilet fiyatları da belli oldu. Yeşil-siyahlı yönetim, taraftarların maça ilgi göstermesi biletler fiyatlarını ucuz tutacak. Denizlispor Kayseri Erciyesspor maçının bilet fiyatları, kale arkası 1 TL, maraton tribün 2 TL, kapalı tribün de 3 TL olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..