REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Giresunspor maçını bekliyor

Denizlispor, Giresunspor maçını bekliyor

Denizlispor, Giresunspor maçı için bu kente gitti. Yeşil siyahlılar maçın son provasını Ordu’da gerçekleştirdi. İldiz kampa 18 futbolcu götürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Nisan 2019 Cuma, 10:33

Spor Toto 1. Lig’de geçen haftaki puan kaybı ile liderliği bırakan Denizlispor doğrudan süperlige çıkmak için başka hata yapmak istemiyor.

Haftayı Giresun deplasmanında geçirecek olan yeşil siyahlılar zorlu maç için bu kente gitti. Ramada Otel’de konaklayan yeşil siyahlılar maçın son çalışmasını bu sabah Ordu’da gerçekleştirdi.

Maç saatini beklemeye başlayan yeşil siyahlılarda tek hedef galibiyet. En yakın takipçisi ile arasında 5 puanlık fark bulunan yeşil siyahlılar sezon sonuna kadar farkı korumak hatta artırmak istiyor.
Diğer yandan Teknik Direktör Yücel İldiz sakatlıklar, eksikler ve performansı düşük olan futbolcular nedeniyle ilk 11 tercihinde sürekli değişiklikler yapıyor. İldiz bu maç için  Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Recep Niyaz, Ismail Aissati, Burak Çalık,  Mehmet Akyüz, Muhammed Himmet Ertürk, Lanre Kehinde ve Seddar Karaman’dan oluşan bir kafile belirledi.

Denizlispor’da Ziya Alkurt kırmızı kart cezası nedeniyle Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Mehmet Akyüz, Kehinde ve Aissati ise kart sınırında bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..