REKLAMI GEÇ

Denizlispor ilk galibiyetini almak istiyor

Denizlispor ilk galibiyetini almak istiyor

Denizlispor, bu hafta Antalyaspor’u yenerek, hem ligdeki ilk galibiyetini almak, hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2009 Perşembe, 18:30

Süper Ligin 13. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım kadrolarında bulunan Cenk ve Boşnak oyuncu Berberoviç, bugünkü idmanda yer almadı.

Lige verilen bir haftalık aranın büyük bölümünü, Antalya Belek’te kamp yaparak geçiren yeşil-siyahlılar, Denizli’deki çalışmalarına devam ediyor. Bugün yapılan antrenmana ısınma çalışması ile başlayıp, istasyon çalışmasıyla devam eden Denizlispor, daha sonra top çalışmasıyla idmanı bitirdi.

Futbolcuların neşeli olması dikkat çekerken, özellikle istasyon çalışması sırasında kurulan yüksek engeli geçmekte zorlanan oyuncuların durumu herkesi güldürdü. Sakatlığı süren ve Antalyaspor maçında oynamayacağı açıklanan Boşnak oyuncu Bajic de takımla çalışmalara başlarken, kırmızı kart cezalısı Burak bu maçta forma giyemeyecek.

Özden galibiyetten emin
Denizlispor’un tecrübeli kalecisi Özden, ligde galibiyeti olmayan tek takımın kendileri olduğunu ve Antalyaspor’u mutlaka yenmek için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Lige verilen arada Antalya’da güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Milli Takım’a giden arkadaşlarımız aramızda yoktu ama, onlar da bugün itibariyle takıma katıldılar. Antalya’da çok iyi çalıştık. Ligin başından beri bulunduğumuz durumu anlatmaya gerek yok. 6 puanla ligin dibine demir atmış durumdayız. Bu durumun içinden çıkacak olan yine futbolcular. Biz takım olarak sezon başından beri elimizden geleni yaptık ama bunu sonuca yansıtamadık. Galibiyet alamayan tek takım biziz” dedi. Antalyaspor’un ligin iyi takımlarından biri olduğunu belirten Özden, “Antalyaspor’u yenmek istiyoruz. Bu hafta bizim için dönüm noktası ve ne olacaksa olacak. Galip geleceğiz. Bu zorlu maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Birlik beraberlik içinde olursak Antalyaspor’u buradan puansız göndeririz” diye konuştu.

Kutlu “Yenmek zorundayız”
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Antalyaspor’u yenmekten başka bir düşünceleri olmadığını belirterek, “Bu maç bizim olduğu kadar onlar için de çok zor. Ama bizim mutlak surette galip gelmemiz gerekiyor. Başarılı olabilmemiz için ilk yarıyı iyi bir puanla bitirmemiz gerekiyor. Bu yüzden önümüzdeki ilk maç olan Antalyaspor’u yenmemiz gerekiyor. Antalyaspor maçını kazanıp ligde yavaş yavaş yakıştığımız yere gelmeye çalışacağız” dedi. Denizlispor’a geldikten sonra takım olgusunu yerleştirmeye çalıştığını ifade eden Hakan Kutlu, “Çünkü bu durumdaki takımlar her şeyleri üst düzeyde olsa bile, puan alamamışlarsa bu sıkıntılardan kurtulamazlar. Biz daha çok bu konunun üzerinde duruyoruz. Çünkü, Denizlispor yener, yenilir ama sahada her zaman takım gibi bir takım görüntüsü vermek zorundadır. İnşallah bundan sonra böyle olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..