REKLAMI GEÇ

Denizlispor inançlı

Denizlispor inançlı

Denizlispor zorlu Fenerbahçe deplasmanına moralli hazırlanıyor. Eskişehir galibiyetinin sevincini yaşayan yeşil siyahlı ekip, dünden itibaren hazırlıklarına başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2009 Salı, 00:00

Yüksek tempoda antrenman yapan horozlarda tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Ancak Eskişehirspor maçında Berberoviç’in sakatlanması ve Emin ile Ozan’ın da kart cezalısı olması teknik heyeti biraz üzdü. Kendileri için rakibin kim olduğunun hiçbir önemi olmadığını her defasında yineleyen teknik patron Mesut Bakkal, “Biz bütün maçlarımızı kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için takımın kim olduğu ve nerede oynadığımızın hiçbir önemi yok. Eskişehir’i yenmemiz bizi sevindirdi ancak bu her şey bitti değil. Bizim tehlikeli bölgeden çıkmak için puan ve puanlara ihtiyacımız var. Fenerbahçe maçı da bunlardan birisi. İstanbul’dan en az 1 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Ancak sahaya galibiyet için çıkacağız. Bu tür maçlarda futbolcuları fazla konsantre etmeye gerek yok. Onlar her şeyin bilincindeler zaten. Ben sadece futbolcu arkadaşlarımdan antrenmanda çalıştıklarını sahaya yansıtmalarını istiyorum. Bizi Fenerbahçe karşısında kapanan ve korkan takım zannedenler yanılır. Ofansif ve göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Bu maç için fazla konuşacak bir şey yok. Durumumuz ortada. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz” dedi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Denizlisporlu futbolcular ise, Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu ancak kazanmak zorunda olduklarını kaydettiler. Yeşil siyahlı oyuncular, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Zor maç. O atmosferde kolay olmayacak ama biz mutlaka 3 puan almak zorundayız. O maçta varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” diye konuştular. Denizlispor, Cuma günü havayolları ile İstanbul’a geçecek. Kafilede bütün futbolcuların ve yöneticilerin olacağı açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..