REKLAMI GEÇ

Denizlispor, kadroyu zor tamamladı

Denizlispor, kadroyu zor tamamladı

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, Hacettepe maçında takımın birçok eksikle sahaya çıktığını belirterek, “Duran toptan gelen golde resmen uyuduk. Bunu kabul ediyorum ancak birçok eksiğimiz de vardı” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2008 Pazartesi, 00:00

Denizlispor’da Hacettepe’den alınan şansız yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. 1. yarı kötü olmalarına rağmen ikinci yarı daha iyi bir performans gösterdiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, “Duran toptan gol yedik. Bu da bizi olağan olarak üzdü. Yenmemiz gerekiyordu ancak başaramadık. Ama ben bunların nedenlerini biliyorum” dedi. Ligde yeni bir takım olduklarını ve henüz takımın oturmadığının altını çizen Yalçın, futbolcuların görev yerini değiştirmesinde bir sorun yaşadıklarını ve yenilen golün tamamen motivasyon bozukluğu olduğunu kaydetti. Yalçın, “Duran toptan gelen golde resmen uyuduk. Bunu kabul ediyorum” diye konuştu. Milli Takım’a giden Çağlar’ın iyi gidip kötü döndüğünü, Roman’ın güçsüz döndüğünü, Roberts’in maç saati gelip 2 saat sonra maça çıktığını, Emin, İlkay, Selahattin’in yeni sakatlıktan kurtulup oynadığını ifade eden Yalçın, “Hala Engin, Caner, Süleyman ve Güray sakat. Ben mazeret aramıyorum ama neden çok” açıklamasını yaptı.

Ali Yalçın, bu şartlarda yedek kulübesinde de oyuncularının bulunmadığını söyleyerek, “87 doğumlu Musa’yı takımı kurtaracak adam olarak sahaya sürüyorsunuz. İvan takıma uyum sağlayamadı. Bunun nedeni yukarıdaki söylediklerim ile doğru orantılı. Bu sene inişli çıkışlı bir grafik çiziyoruz. Böyle dengesizlikler elbette olacaktır. Kendimizi düzelteceğiz” dedi.

Denizlispor’un teknik patronu, dış sahada yönetmelik gereği ceza olmadığını ancak iç sahada yenilgiden dolayı futbolculara ceza kesildiğini belirterek, “Benim ayrıca futbolcuları da uyarmamam gerek yok. Zaten antrenmanda ve maç öncesi sürekli konuşuyoruz. Maç sonrası soyunma odasında futbolcularıma bir şey demiyorum. Zaten dememe gerek yok” dedi.

Ali Yalçın, “Ben futbolcularımın hem arkadaşı, hem teknik direktörü hem de yorumcusuyum. Her Perşembe günü maçın kasetini ister çift kale idman öncesi yukarıda arkadaşlarıma düştükleri hatayı tekrar tekrar gösteririm. Herkes nerede hata yaptığını görür. Hem görüntülü hem de uygulamalı hatalarını gösteririm. Arkadaşlarım bunun bilincinde” diye konuştu.

Hacettepe yenilgisinin de ardından artık kaybedecek puanlarının olmadığını kaydeden Ali Yalçın, haftaya misafir edeceklerin başkent ekibi Gençlerbirliği’ni mutlaka yeneceklerini söyledi. Geçen senelere oranla deplasman takımı yerine artık iç sahada daha iyi oynadıklarını belirten Yalçın, “Bu maç mutlaka kazanacağız başka alternatifimiz yok. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..