REKLAMI GEÇ

Denizlispor Koleji’nde yarışma

Denizlispor Koleji’nde yarışma

Denizlispor Koleji Fizik Zümresi’nin düzenlediği, Momentum Araba Yarışması’nda, lise 9-10-11-12. sınıf öğrencileri yarıştı.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2010 Perşembe, 17:20

Denizlispor Fizik Zümresi’nin düzenlediği, Momentum Araba Yarışması’nda, lise 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencileri, tekerlekli bir zemin üzerinde bulunan, şişirilmiş balondan geri doğru çıkan hava sonucu momentum korunumuna bağlı olarak, aracın gitmesi ilkesine dayanarak yaptıkları arabalarla yarıştı.

Öğrencilerin tüm yaratıcı güçlerini kullanarak farklı sitillerde tasarladıkları arabalar, ilgi çekiciydi. Büyük bir heyecan içinde geçen yarışma sonrası, yarışma birincileri Nur Yarş ve İrem Demirkaya’ya ödüllerini, Okul Müdürü Asuman Şenyuva, yarışma ikincisi Can Çapar’a ise ödülünü Fen Lisesi Müdürü Vahide Tümkaya verdi.

Okul yöneticileri, bilgileri öğrencilere verirken değişik yöntemlerle dersleri eğlenceli hale getirip, dikkatleri ve ilgiyi artırdıklarını, bundan sonra da ilgi çekici projelerle eğitim-öğretimi devam ettireceklerini ve başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..