REKLAMI GEÇ

Denizlispor kongreye gidecek mi?

Denizlispor kongreye gidecek mi?

İstifaların kabulünün ardından yönetimin yol haritası ne olacak?

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Nisan 2014 Çarşamba, 10:43

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor yönetimindeki üç istifanın ardından Başkan Mehmet Özsoy’un yol haritası merakla bekleniyor. Özsoy ve yönetiminin istifaları değerlendireceği toplantılarının ardından sezon sonuna kadar mevcut yönetimle görevi sürdürmesi bekleniyor.

İSTİFALAR OLMAYACAK
Yeşil siyahlı yönetimde yeni istifaların gündemde olmadığı belirtiliyor. özellikle sosyal medyada bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa edeceği yönündeki haberler yalanlandı. Özsoy ve kurmayları iki maç sonra ligi tamamlayıp yeni yol haritasını bundan sonra belirleyecek.

DAVET OLABİLİR
Başkan Mehmet Özsoy’un önünde iki seçenek bulunuyor. Sık sık yapılan kongrelerle yıpranan Denizlispor’da zayıflayan yönetimini güçlendirmek isteyen Özsoy, davet usulü ile yeni yöneticileri kulübe kazandırabilir. Özsoy fedakarlık yapacak, katkı koyacak ve mesai harcayacak yöneticiler istiyor.

KONGRE DE SEÇENEK
Denizlispor’da son olarak Ekim ayı içinde yapılan olağanüstü kongrenin ardından yeni bir kongre yapılması da seçeneklerden biri. Başkan Mehmet Özsoy’un tüm ekibini yenileyebileceği, verim alamadığı yöneticileri yeni yönetim kurulu listesinde görevlendirmeyebileceği de kulislerde konuşuluyor. Özsoy’un bazı yöneticilerin durumundan memnun olmadığı, kulübe hiç katkı koymadıklarından şikayet ettiği biliniyor. Kongre seçeneğinin gündeme gelmesi durumunda Başkan Özsoy’un güçlü bir yönetimle yola devam edebileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..