REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR LİGİ ZİRVEDE BİTİRME HESABI YAPIYOR

DENİZLİSPOR LİGİ ZİRVEDE BİTİRME HESABI YAPIYOR

Denizlispor ligi zirvede bitirme hesapları yapıyor. Deplasmanda Gençlerbirliği’ni deviren Horozlar liderliği yeniden almak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Mayıs 2019 Çarşamba, 10:11

Spor Toto 1. Lig’de 32’nci hafta maçında lider Gençlerbirliği’ni deplasmanda yenen Denizlispor hem süper lige çıkmayı büyük ölçüde garantiledi hem de ligi zirvede bitirmek için fırsat yakaladı.

Rakibi ile arasındaki dört puanlık farkı bire indiren Horozlar kalan iki haftada hata yapmayarak ligi  şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

Denizlispor’da teknik heyetin yanı sıra yönetimin de lig sonunda adını en üst basamağa yazdırma düşüncesi var. Yeşil siyahlılar için bu başarıyı elde etmek de uzak bir ihtimal olarak görünmüyor.

Horozlar bu hafta evinde ligden düşmesi kesinleşen ve henüz galibiyeti bulunmayan Karabükspor’u konuk edecek. Denizlispor 34’ncü haftada ise ligde bir iddiası bulunmayan İstanbulspor’a konuk olacak.

Diğer yandan Gençlerbirliği ise çok kritik iki maç oynayacak.  Lider haftayı Gatzişehir deplasmanında geçirecek. Sıralamada dördüncü basamakta yer alan Gazişehir Gaziantepspor, play-off oynamayı garantilemek için evindeki maçı kazanmak istiyor. Ev sahibi aynı zamanda iyi bir eşleşme için de oynayacak.

Lider son hafta maçını ise Adana Demirspor ile yapacak. Ligde 7’nci basamakta bulunan Adana temsilcisi play-off hattına iki puan uzaklıkta. Rakiplerinin hata yapmasını bekleyen Adana Demirspor’un play-off ısrarı son haftaya kadar sürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..