REKLAMI GEÇ

Denizlispor moral yemeğinde buluştu

Denizlispor moral yemeğinde buluştu

Ligde dört maçtır kazanamayan ve kendi evinde iki maç kaybeden Horozlar yönetimle yemekte buluştu. Başkan Ali Çetin teknik ekip ve takıma seslendi, “sizlere güveniyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2019 Çarşamba, 10:12

Spor Toto Süper Lig’in son dört haftasında işler Denizlispor’un istediği gibi gitmedi. Göztepe ve Kayserispor deplasmanlarından birer puanla dönen Horozlar kendi evindeki Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarını kaybederek taraftarını üzdü.

Sahada gösterdikleri performans ile taraftarın da homurdanmasına neden olan Horozlara morali Başkan Ali Çetin ve kurmayları verdi.

Başkan Çetin dün akşam takıma moral yemeği verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlık Mesireliği’ndeki tesislerinde gerçekleşen yemeğe tüm futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler katıldı.

Yemekte teknik ekip ve futbolculara seslenen Başkan Ali Çetin, “Sonuç ne olursa olsun buradaki aile ortamı bozulmayacaktır. Bazı maçlar istediğimiz gibi gitmedi. Kafanızı kaybedilen puanlara takmayın. Daima ileriye bakın. Kazanacağımız daha çok maç var. Bizi bugünlere sizler getirdiniz. Yine hep birlikte büyük başarıların altına imza atacağız. Size güveniyorum” dedi.

Çetin’in ardından konuşan Teknik Direktör Yücel İldiz; “Bazı şanssızlıklar yaşadık. Çok büyük fırsatlar yakalayıp gol atamadığımız oldu. Bu böyle devam etmeyecek. Elbette goller atacağız. Kulüp olarak yeniden yükselişe geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..