REKLAMI GEÇ

Denizlispor puan almaya kararlı

Denizlispor puan almaya kararlı

Ege’nin horozu Denizlispor, Galatasaray maçından en az bir puanla dönmek istiyor. Hedeflerini galibiyet üzerine kurduklarını söyleyen Teknik Patron Ali Yalçın, “İlk sınavımızda başarı elde etmeliyiz. Tek eksiğimiz sakatlar. Ama mutlaka puan alacağımızı biliyorum” dedi. Bu arada 6 sakatı bulunan yeşil siyahlı ekipte Caner’in de kadro dışı kalıp paf takıma gönderilmesi eksik sayısını 7’ye çıkardı. Ancak takımda oynamayacak oyuncuların Caner, Emin, İlkay, Selahattin ve Engin olduğu kesinlik kazandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2008 Perşembe, 00:00

Hafta başından bu yana çift idman yaparak Galatasaray maçına hazırlanan Denizlispor, Cuma akşam uçağı ile İstanbul’a giderek Sürmeli Otel’de konaklayacak. Galibiyete 4 bin YTL, beraberliğe ise 2 bin YTL prim dağıtacak olan yönetim, yenilgi durumunda ceza vermeyecek. Ligin başında hiçbir takımın oturmadığına dikkat çeken Menajer Özhan Çetin, “Bu bizim için fırsat. Hiçbir kulübün takımı oturmamış. Biz koşan ve genç bir ekibiz. Mücadele ederek kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Takıma bir forvet alarak transferi tamamlayacaklarını belirten Özhan Çetin, ayın 31’ine kadar görüştükleri yabancı ya da Türk bir forveti takıma dahil edeceklerini söyledi. İsim verildiğinde transferin bozulduğundan ve fiyatın yükseldiğinden sürekli yakınan Çetin, “Önümüzdeki hafta bu işi de bitireceğiz” diye konuştu. Kadro dışı kalan Caner’in özür dilediğini de sözlerine ekleyen Çetin, “Biz de biraz yumuşadık. Önümüzdeki haftalarda onun durumunu değerlendireceğiz” dedi.

Denizlispor’un zorlu Galatasaray maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Kalede Vega, Roman, Carlos Alberto, Süleyman Olgun, İsmail Baydil, Ali Helvacı, Çağlar Birinci, Güray, Fatih, Braga ve Couto.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..