REKLAMI GEÇ

Denizlispor Reha Erginer’e teklif götürdü

Denizlispor Reha Erginer’e teklif götürdü

Denizlispor Yönetimi, Serdar Dayat’tan boşalan göreve Reha Erginer’i getirmek istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2013 Perşembe, 09:46

Denizlispor’da Ankaraspor maçı sonrası görevini bırakan Serdar Dayat’ın yerine pek çok isim konuşulsa da yeşil siyahlı kulüp henüz hiçbir teknik adama resmi teklifte bulunmadı. Yeşil siyahlıların Yusuf Şimşek, Nurullah Sağlam ve Yılmaz Vural gibi teknik adamlara teklif götürdüğü öne sürülse de bu üç teknik adam teklifleri doğrulamadı.

Fakat Denizlispor Yönetiminin genç teknik adam Reha Erginer’e teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Daha önce Ankaragücü, Ankaraspor ve Kayseri Erciyesspor’da Hikmet Karaman ile Hakan Kutlu’nun yardımcılıklarını yapan daha sonra ise Manisaspor’u çalıştıran Reha Erginer ile yıl sonuna kadar anlaşmak isteyen yeşil siyahlı yönetim, teknik adamla ön görüşme yaptı.

43 yaşındaki teknik adam bir dönem Denizlispor forması da giymişti. PTT 1. Ligi’ni iyi bilmesine rağmen deneyimi tartışma konusu olan Reha Erginer’in bugün yeşil siyahlı yönetime yanıt vereceği belirtildi.

Diğer yandan yeşil siyahlılar Şanlıurfa maçına kadar bir teknik adamla anlaşamazsa takımın başında sahaya Menajer Yaşar Güvenli’nin çıkacağı kaydedildi. Takımı çalıştıran Denizlispor Altyapı Sorumlusu Muhsin Sezer’in de yedek kulübesinde yer alacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..