REKLAMI GEÇ

Denizlispor-Şanlıurfaspor maçı

Denizlispor-Şanlıurfaspor maçı

Denizlispor Şanlıurfa deplasmanından da puansız döndü.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Eylül 2013 Pazar, 15:08

Denizlispor, PTT 1. Ligi mücadelesinde Şanlıurfa deplasmanından 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Yeşil siyahlılar Muhsin Sezer önderliğinde çıktığı karşılaşmada varlık gösteremedi. Geçici teknik direktör ile sahaya çıkan ev sahibi Şanlıurfa, Mehmet Ayaz, İsmail Haktan odabaşı ve Sercan Yıldırım’ın golleri ile 3 puanı aldı.

STAT: GAP ARENA

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Muhammet Yumak, Emre Suna

ŞANLIURFASPOR : Fevzi, Engin, Abdülhamit, Onur Akbay, Onur Güney, Sedat, Mehmet, Murat (Dk. 69Alfred), İsmail Odabaşı, Yasin Avcı (Dk. 29 Youssef), Sercan Yıldırım (Dk. 84 Berkin Arslan)

DENİZLİSPOR: Ozan, Ömer (Dk. 71 Cihan), Süleyman, Şasa, Bülent Ertuğru, Yusuf Emre Kasal, Barış Örücü, Onur Alkan, Kahe, Arif İsayev (Dk. 55 Şevki), Ahmet Arı (Dk. 82 Mert Çakar)

GOLLER : Dk. 44 Mehmet Ayaz, Dk. 66 İsmail Haktan Odabaşı, Dk. 75 Sercan Yıldırım (Şanlıurfaspor)

SARI KART: Mert Çakar (Denizlispor)

MAÇTAN NOTLAR : Denizlispor’da Serdar Dayat’tan boşalan teknik direktörlük görevini geçici olarak Muhsin Sezer yürütüyor. Şanlıurfaspor’da ise yeni anlaşılan teknik direktör Nurullah Sağlam maçı tribünden izliyor.

11. Dakikada Sercan’ın sağdan getirdiği topla ceza sahası içinde buluşan İsmail Odabaşı topu Denizlisor filelerine gönderdi. Fakat pozisyon öncesinde faul yaptığı gerekçesi ile hakem golü iptal etti.

27. dakikada Şanlıurfaspor’da Sedat’ın derinlemesine pasında Yasin ceza alanı içinde topla buluştu ve filelere gönderdi. Fakat hakem bu golü de ofsayt gerekçesi ile vermedi.

31. dakikada Denizilspor’un bir şutu direkten döndü. Kornerden gelen topa çok iyi yükselen İsayev’in kafa vuruşu direkten döndü.

33. dakikada Youssef sol kanattan getirdiği topla çizgiye kadar indi, içeri çevirdiği topa son anda Bülent Ertuğrul ayak koydu ve kornere göndererek Şanlıurfaspor’un mutlak golüne engel oldu.

38. dakikada Süleyman’ın soldan ortasını Ahmet Arı göğsüyle Kahe’ye indirdi, onun vuruşu auta çıktı.

42. dakikada korner atışı kullanan Denizlispor’da Ahmet Arı’nın ortasına Yusuf Emre Kasal yakın mesafeden topu auta attı.

43. dakikada Sercan Yıldırım’ın ortasında Murat Kayalı bomboş kaleye topu gönderemedi ve auta attı.

44. Dakikada Şanlıurfaspor’un kullandığı köşe atışında altı pas içine çevrilen topa Mehmet Ayaz son dokunan isim oldu ve takımını öne geçirdi. 1-0

Maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi

57. dakikada ara pasıyla Denizlispor kalesine hareketlenen Sercan Yıldırım kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldı vuruşunu Ozan çıkardı.

66. dakikada Şanlıurfaspor ‘un sol kanattan gelişen atağında Sercan’ın içeri çevirdiği topa İsmail Odabaşı ayak koydu ve farkı 2’ye çıkardı. 2-0

68. dakikada İsmail Haktan’ın sağ kanattan getirdiği topla buluşan Sedat Kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldı. Topu içeri çevirirken Denizlispor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

75. dakikada Youssef’in ara pasına hareketlenen Sercan Yıldırım, Kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımının 3. golünü attı 3-0.

88. dakikada Yousseff’in ara pasına hareketlenen İsmail Haktan kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşunu Denizlispor kalecisi Ozan çıkardı.

Maç 3-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

cafer orbay   -  Bağlantı 30 Eylül 2013, 09:54

evet YOUSEF YEŞİLMEN 15 GÜN ÖNCE LİMAX OTEL de TFF nin düzenlediği seminere lisansımı kullanmak için denizli spor adına katıldığım toplantıda şanlı urfa kordinatörüne ayne şu cümleleri kullandım DS SPOR dönemnden tanıdığım meslektaşımız RAŞİT ÇETİNERİ ne zaman gönderirseniz bu takım şampiyonluğun en büyük adayı olur 2010 2011 SEZONUNDA turgutlu spor.a almanyadan getirip seçmelerden kazandırdığım yousef yeşilmende yıldız olur demiştim 3 asistt yapan yousef adına tabiki sevindim ama hayatımın bir parçası olan DENİZLİ SPORUMUZ adına çok üzülmüşümdür inşallah bu zor günleri en kısa sürede atlatırız

ayhan   -  Bağlantı 30 Eylül 2013, 07:20

Demekki hoca degistirmekle olmuyormus.