REKLAMI GEÇ

Denizlispor-Şanlıurfaspor maçının ardından

Denizlispor-Şanlıurfaspor maçının ardından

Maçından ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Muhsin Sezer, maça iyi başladıklarını belirterek, “İlk yarı orta derecede bir maç oldu.” Bu konuda haber almak ister misiniz?

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2013 Pazartesi, 10:57

Maçından ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Muhsin Sezer, maça iyi başladıklarını belirterek, “İlk yarı orta derecede bir maç oldu. İlk yarının son dakikalarında beklemediğimiz bir gol yedik ve planlarımız alt üst oldu. Bunu devre arasında konuştuk. Durumu toparlayabileceğimi daha iyi oynayacağımıza dair konuştuk ama olmadı. İkinci yarı yediğimiz bir gol moral ve motivasyonumuzu daha da düşürdü. Zaten bununla birlikte kontrolümüzü kaybettik ve üçüncü gol geldi. Yapacak bir şey yok ve Şanlıurfaspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Antrenör Ömer Can Göksu ise, kazanmaları gereken bir maçtan 3 puan aldıklarını ifade ederek, “İçerde bu dostluğu yaşamak adına takım arkadaşlarımızla konuştuk ve bugüne nasip oldu. Belki attığımız gollerin iki katını da kaçırdık. Maçta enteresan işler oluyor bazen. İki haftada da güzel iki galibiyet var. Ama önemli olan bundan sonra bu galibiyetlerin devamını yaşamaktır” diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle maça çıkamayan Banahane ile ilgili ise Göksu, “Malumunuz şuan Sercan sadece idare ediyor oyunu. Banahane sakatlandı fazla yüklenemiyoruz. İyileşmesini bekliyoruz. Sercan’ın bugün oynadığı performansı biz daha önce bekliyorduk ama yine yeterli değil. Bu nedenle özel ders vermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..