REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR BU SEZON YİNE BİR İLKİ YAŞADI, FORVETİ GOL ATTI

DENİZLİSPOR BU SEZON YİNE BİR İLKİ YAŞADI, FORVETİ GOL ATTI

Denizlispor Fatih Tekke önderliğinde yine bir ilki yaşadı. Yeşil siyahlılarda bu sezon ilk kez forvet oyuncusu gol attı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Şubat 2018 Pazartesi, 12:00

Denizlispor sezon başından bu yana yaşadığı şanssızlıklara son vermiş görünüyor. Yeşil siyahlılar üst üste üç maç kazanarak hem ligin alt tarafını hem de zirveyi karıştırdı.

Fatih Tekke önderliğinde bu sezon deplasman galibiyeti ve üst üste maç kazanma gibi ilkleri yaşayan yeşil siyahlılarda, Gazişehir maçında ilk kez forvet oyuncuları sahne aldı.

Sezona tek forveti Yasin Ozan ile başlayan yeşil siyahlılar bu futbolcunun kötü performansının kurbanı olmuştu. Yasin Ozan ile golle tanışamayan Horozlar ikinci yarıya Eze ve Mehmet Akyüz transferleri ile başladıysa da yine forvetinin ayağından gol bulamamıştı. Horozun şanssızlığı Gazişehir Gaziantep maçında kırıldı. Deneyimli golcü Mehmet Akyüz 76 ve 82’de attığı iki golle takımının galibiyetinde önemli rol üstlenirken sezon başından bu yana taraftarını hayal kırıklığına uğratan forvet profiline de son vermiş oldu.

Yeşil siyahlılarda bu sezon Ziya Alkurt ve Barış Örücü’nün gol sayılarını beşe yükseltirken, Kappel 4 ve Berkan Afşarlı ise 3 gol attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..