REKLAMI GEÇ

Denizlispor store için Barca modelini alacak

Denizlispor store için Barca modelini alacak

Türkiye’de pek çok kulüpte çalışan teknik adamlar İspanyolların efsanevi Barcelona’sını örnek alıyor ama Denizlispor’un niyeti başka…

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Ağustos 2013 Çarşamba, 12:57

Denizlispor da Türkiye’deki pek çok kulüp gibi Barcelona’yı örnek alıyor. Fakat yeşil siyahlı kulüp diğer futbol kulüpleri gibi Katalan ekibinin oyun anlayışının değil ticari başarısının peşinde.

Hayal kırıklıkları ile dolu bir geçmişe sahip olan Denizlispor Store ürün satış mağazasını yeniden hizmete sokmayı planlayan yeşil siyahlı kurmaylar, Avrupa’da ürün satış becerisini geliştirmiş kulüpleri mercek altına alacak.

Denizli’de yeşil siyahlı formayı satın almak isteyen taraftarların gideceği bir yer olmadığını söyleyen Denizlispor Asbaşkanı Turgay Yılmaz; “Denizlispor gibi büyük camiaların mutlaka ürün satış noktalarının olması gerekiyor. Geçmişte beklenilen ticari başarılar elde edilememiş olsa bile taraftarların Denizlispor ürünlerinden faydalanmasını sağlamak zorundayız. Bu nedenle Denizlispor ürün satışının yapılacağı bir mağazayı açmak istiyoruz. Buradan kazanç da elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Avrupa’da bu alanda başarı yakalamış olan kulüpleri mercek altına alacaklarını da söyleyen Yılmaz; “Bizim mağaza için hemen tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Ürünlerimiz hazır ve depolarda bekliyor. Bu mağazayı hangi konsept üzerine açacağımız, başarıyı yakalamamız için neler yapmamız gerektiği gibi ayrıntıları ise Barcelona, Eintracht Frankfurt gibi Avrupa kulüplerini inceleyerek kararlaştıracağız. Burada edinilmiş deneyimlerden faydalanacağız” dedi. Yılmaz çok büyük kulüplerin yanı sıra Denizlispor ölçüsünde yada daha küçük çaplı kulüplerin de satış mağazalarının inceleneceğini son kararın Ar-Ge birimi tarafından verileceğini kaydetti.

Yeşil siyahlılarda Yılmaz ve Basın Sözcüsü Yasin Özpek ile birlikte iki yöneticinin daha yurt dışı inceleme gezisine yakın zamanda çıkacakları kaydedildi. Denizlispor yeni açacağı mağazada formadan kaşkola, kol saatinden anahtarlıklara ve hediyelik eşyalara kadar 70 kalem ürün satışı gerçekleştirecek. Bu ürünlerin hemen tamamının hazır olduğu bildirilirken daha önce hizmette olan mağazada 20 kalem ürün satışı yapıldığına dikkat çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..