REKLAMI GEÇ

Denizlispor teknik direktörlüğüne Osman Özküylü getirildi

Denizlispor teknik direktörlüğüne Osman Özküylü getirildi

Denizlispor’da bir süredir devam eden teknik direktör görüşmeleri mutlu sonla noktalandı. Denizlispor yönetimi, deneyimli teknik adam Osman Özköylü ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 14:35

Denizlispor’da sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan ve takımı ligde bırakan Fatih Tekke ile yolların ayrılmasının ardından başlayan yeni teknik adam arayışlarında mutlu sona ulaşıldı.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve transfer komitesinin bir süredir görüşmeler yaptığı deneyimli teknik adam Osman Özköylü ile anlaşmaya varıldı.

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gelen ve Başkan Üstek görüşen Osman Özköylü, yeşil-siyahlıların teklifine evet dedi, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ekibinde İlker Püren, Uğur Okur, Fatih Çardak ve Ragıp Başdağ gibi antrenörler bulunan Özköylü, kaleci antrenörü olarak da Cengizhan Baskın ile çalışıyor. Deneyimli yardımcı antrenör Fatih Çardak’ın bazı kulüplerden teknik direktörlük teklifi aldığı biliniyor. Yeni dönemde Özköylü ‘nün yine aynı ekiple devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..