REKLAMI GEÇ

Denizlispor tribünlerine gençlik aşısı

Denizlispor tribünlerine gençlik aşısı

Denizli Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizlispor’un başlattığı ”Genç Denizli” kampanyasında, kentte oynanacak olan lig maçlarına her hafta iki okuldan 1000 öğrenci tribünlere getirilecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2009 Çarşamba, 17:36

Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Denizlispor Başkanı Ali İpek, kampanya ile ilgili olarak Çamlık Kırkahvesi’nde basın toplantısı düzenledi.
Başkan Zeybekci, bu hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında Denizli Anadolu Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 1000 öğrenciyi belediyenin stada getireceğini, kulübün de bilet temin edeceğini söyledi.

Bu kampanya ile gençlerin dinamizmini, neşesini ve gücünü sahaya yansıtmayı amaçladıklarını ifade eden Zeybekci, şunları kaydetti: ”Bugün Denizli Anadolu Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 500’er öğrencimize, Denizli’de sporu ve Denizlispor’u sevdirme adına bir kampanya başlatıyoruz. Maçlarda, gençliğin neşesi, dinamizmi ve gücünden yararlanacağız. Bu hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçında onları okullarından alıp, formalarını giydirip, atkılarıyla birlikte stada getireceğiz. Denizlispor da, onlara 1000 tane bilet tahsis etti. Gençlerimizle Denizlispor’a sahip çıkmanın ilk adımını atmış olacağız. Gençlerin o güçlü enerjisi ve duruşuyla, tüm Denizli halkının takımına sahip çıkmasının önünü açmış olacağız.”

Zeybekci, başlatılan bu kampanya ile bu sezon ve daha sonraki sezonlarda öğrencileri statlara getirmeye devam edeceklerini bildirdi. Denizlispor’un maddi ve manevi olarak her zaman yanında olduklarını anlatan Zeybekci, takımın şanssızlık yaşadığı 11-12 maçlık dönemin, bu haftaki Antalyaspor maçıyla atlatılacağını, Antalyaspor müsabakasının dönüm maçı olacağını belirtti.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de, ”Gençlerimiz Denizli’ye ve Denizlispor’a sahip çıkmayı öğrenirse, Denizli’nin dinamikleri daha iyi çalışacaktır. Gençlik, bu dinamizmi sağladığında gerisi de gelecektir. Bu kampanyanın takımın üzerinde olumlu etki yapacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..