REKLAMI GEÇ

Denizlispor uyum sorunu yaşamak istemiyor

Denizlispor uyum sorunu yaşamak istemiyor

Yukatel Denizlispor, transfer döneminde 9 oyuncuyla yollarını ayırdı, 11 futbolcu transfer ederek kadroda önemli ölçüde revizyona gitti. Kulüp başkanı Ali Çetin, kadroya dahil ettikleri yeni oyuncuların uyum sürecini hızlı geçirdiğini gözlemlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2020 Perşembe, 12:43

Geçen sezonu 35 puanla 14. sırada tamamlayan yeşil-siyahlı ekip, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Ligin 4 maçında henüz galibiyeti bulunmayan Denizlispor, teknik direktör Robert Prosinecki ile çıkış yakalama peşinde.

Transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren yeşil-siyahlı takım, bu süreçte 9 oyuncusunu başka kulübe yolladı. Kadrosuna ise 11 futbolcuyu katan Denizlispor, uyum sürecini hızla geçmeyi hedefliyor.

Sezon sonrası isimleri birçok kulüple anılan Olcay Şahan ve Zeki Yavru Yeni Malatyaspor’un yolunu tutarken, Tolgahan Acar Giresunspor’a ve Ogenyi Onazi ise Danimarka ekibi Sonderjyske ile anlaştı.

Denizli ekibi kadrosunu Costel Pantilimon, Cenk Gönen, Marvin Bakalorz, Muris Mesanovic, Angelo Sagal, Fede Varela, Özer Özdemir, Fabiano Leismann, Sakıb Aytaç, Neven Subotic ve Mathieu Dossevi ile güçlendirdi.

Yeni transferlerle, orta sahada 10 futbolcu forma rekabetine girdi.

Yaş ortalaması 28.5 olan yeşil-siyahlı ekibin en tecrübeli ismi 35 yaşındaki golcü Hugo Rodallega oldu. Yukatel Denizlispor’un kadrosunda 30 yaş ve üstü 11 oyuncu bulunuyor.

Denizlispor’un 20 yaşındaki oyuncuları kaleci Abdulkadir Sünger ve stoper Muhammed Özkal’ın yanı sıra 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alihan Kalkan, ekibin en gençleri olarak ön plana çıktı.

Denizli temsilcisinin kadrosunda 11’ü Türk, 14’ü yabancı 25 futbolcu bulunuyor.

“DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Kulüp başkanı Ali Çetin, yeni transferlerin uyum sürecini kısa sürede atlatarak takıma fazlasıyla katkıda bulunacaklarına inandığını söyledi.

Pandemiye rağmen zorlu lig maratonunda 1 puanın bile büyük önemi olduğunu ifade eden Çetin, “Kadroya dahil ettiğimiz yeni oyuncularımızın uyum sürecini hızlı geçirdiğini gözlemliyoruz. Bu uyum sürecini hızlıca atlatarak Denizlispor’un layık olduğu yerlere geleceğinden şüphem yok. Transferlerimizin rekabeti artırarak daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Denizlispor, Süper Lig’in 5. haftasında 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenman gerçekleştirdi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yapan futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren idmanı çift kale maçla tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Haso   -  Bağlantı 8 Ekim 2020, 22:18

Zaman gösterdi ki, çocukluğumun forveti Dr.Kemal ve gençliğimin forveti Hasan Çelik’ e ayıp etmişiz kaçırdıkları gol pozisyonlarında. Onlar gol makinesiymiş de, bugünün forveti Hugo Rodellega bulaşık makinesi.